Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları arkadaslar bana yardım edın :(

belinaysu

MeLeGım SeNI bEkLıyOrum
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.137
2
kızlar konuyu nereye acacagımı bılemedım cok afedersınız :KK43: kabız olmusum dun gece gozumu kırpmadım gecer sandım gene sancım basladı karbım davul gıbı sış ne yemem lazım yada ıcmem lutfen fıkır verın yatamıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:

arkadaşım aynı sorundan bende muzdariptim ...komşum incir kurusu alıp bir bardak suyun içine 3 veya 4 tane koyup bir gece bekletmemi söylemişti ben yaptım iyi geldi...bir gece bekledikten sabahleyin kalkınca syunu iç incirleri ye bana iyi gelmişti umarım işine yarar..birde eczaneden lavma almıştım adı aklımda değil ama nöbetçi eczane bulursan bu saatde yardımcı olurlarr...geçmiş olsun canım çok zorrr Allah kolaylık versin birde doktorum posalı şeyler tüketmemi söyledi örneğin yeşil mercimek kuru fasulye gibi...

arkadaşım aynı sorundan bende muzdariptim ...komşum incir kurusu alıp bir bardak suyun içine 3 veya 4 tane koyup bir gece bekletmemi söylemişti ben yaptım iyi geldi...bir gece bekledikten sabahleyin kalkınca syunu iç incirleri ye bana iyi gelmişti umarım işine yarar..birde eczaneden lavma almıştım adı aklımda değil ama nöbetçi eczane bulursan bu saatde yardımcı olurlarr...geçmiş olsun canım çok zorrr Allah kolaylık versin birde doktorum posalı şeyler tüketmemi söyledi örneğin yeşil mercimek kuru fasulye gibi...
cook saol :KK43: dun gecer dedım bugun aynı esım uyuyor cook erken saate ıse gıdecek uyandırmak ıstemyrm suan ıncrde bulamam suan su ıcmek ve meyve yemketen baska bısı gelmyo elımde cook zor bıseymıs ya saglık ne kadar onemlı

X