- Konu Sahibi beyazmelek
-
canım benim de ilk hamileliğim ama
ben daha önce hamiş olan ve öğretmenlik yapan arkadaşlarımdan biliyorum ki
doğuma 1 ay kalana kadar çalıştılar
ama bu durum herkese göre değişebilir
sağlık durumuna bağlı
şimdiden o tarihte nasıl olacağımızı Allah bilir
sen patrona desen ki eğer ben eylülde kendimi iyi hissedersem çalışayım
yok kötü olursam izne ayrılayım
ne derler sence canım inşallah herşey istediğin gibi olur
canım benim ikinci bebeğim bu ve ben ilk hamileliğimde cuma günü isten çıkmıştım pazartesi akşamı doğuma gitmiştim yani 9 ay 4 günlük falandım işten çıktığımda tabiki gidip gelmek zor olur ben eşimle geliyordum araba ile az bir mesafe yürüyordum ama çalışamayacak ağrılar sızılar olmuyor sadece yorgunluk oluyor ama kimileri daha 7 aylıkken çalışamaz hale gelebiliyor bunu şimdiden tahmin edemezsin ama bizim işyerimizde bütün arkadaşlarım hemen hemen doğuma 1-2 gün kalana kadar çalışıyorlar ki özel sektör değiliz istesek izinlerimizi başlatırız ama bebeklerimizle daha fazla vakit geçirmek için kimse izin almıyor doğum öncesi:)) yani senin için diyeceğim o zamana gelince bunu anlayabilirsin şimdilik çok erken ama eğer bir aksilik yoksa çalışabilirsin bence
cnm sen yine şanslısın ben dershanede halkla ilişkiler bölümündeyim 17. haftamdayım ve beni işten çıkartıyorlar doğumdan sonra tekrar gelmemi istiyorlar ama ben hala çalışabilirdim,sadece çok göz önündeymişim olmazmış böyle,hamilelikten sonra dizgiye alacaklarmış şimdi olmadıktan sonra ben napiyim hamilelik boyunca kendimi ağrılarımı sıkıntılarımı dinliycem zaman nasıl geçicek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?