• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana bir fikir verin yol gösterin... lütfeennnnn

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaşlar ben iktisat mezunuyum geçen temmuzda mezun oldum. okurken hep bankacı olmak istiyordum en çok istediğim işti hatta bu yüzden kpss ye hiç hazırlanmadım ahh kafam ahhh. iş bankasının sınavına girdim olmadı. sonra banka olana kadar ne iş olsa yapayım dedım. bir aydır bir mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum muhasebe elemanı oalrak ama bu işi hiç sevemedim her sabah zorla geliyorum akşam yatma vakti gelince içime sıkıntılar çöküyor. çok güzel bi öğrencilik geçirdim nişanlımla aynı okuldaydık liseden beri beraberiz o benden bir yıl once gıttı bende pesınden aynı yere gıttım. 4yıl beraber yasadık, sıkıntılarda cektık beraber susuz, elektrıksız hatta evsız kaldık ama yanyana ustesınden geldık herseyın. onun okul bıtmedı daha ınsallah bu yıl bıtecek. sımdı ondan uzakta oldugum ıcın mı bılmem ıcım hep sıkıntılı, bu ısı hıc sevemedım ama zorundaydım yoksa daha kotu olacaktım sukur bu halıme, sımdı gecenlerde vakıfbankın sınavına gırdım ama hıc hazırlanmamıstım o yuzden olmayacagını dusunuyorum. bırde ben calısmak ıstemıyorum ev hanımı olmak ıstıyorum. ama nısanlım kabul etmıyor nasıl gecınırız dıye. haklı tabı... ama banka ıstemıyorum artık cunku gec saate kadar calısmak ıstemıyorum maasın cok olamsı onemlı degıl haftasonu tatıl olsun, maasın gunu bellı olsun bırde 5te cıkayım ısten asgarı ucrete razıyım. bu kosullarda devlet memurlugunda var sadece. nısanlım okulu bıtırıp gelıp ıs bulunca evlenecegız hemen, o zamana kadar bu ıste ıdare etmem lazım, sonrada bırakıp evde kpss ye hazırlanayım dıyorum. sızce ne yapmalıyım kafam cok karısıyor. ıstedıgım bu, evlenıp ısı bırakıp kpssye hazırlanmak ama olurda bı banka sınavını kazanrısam ne olacak delırecegım valla... ben evıme esıme vakıt ayırmak ıstıyorum, en mantıklısıda kpss gıbı gorunuyor. tabı onu beklerken zıraatın vakıfın sınavlarına gırecegım sansıma olursa sozlesme boyunca bı yere mahkum olmus olacagım, devlet bankasında olunca kpss ıle baska bır yere gecıs oluyor galıba onu denerım dıyorum. arkadaslar ya bu bankacıalr gercekten 8,9damı ısten cıkıyor ben muglada yasıyorum burada nasıl oluyor bılmıyom...

Back