• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bana akıl verin adetim 4 gün gecikti ovulasyon testi pozitif çıktı

Selam kızlar topigi takip edince size sormak istedim adetime 5 gün var ama 2 gündür bariz gebelik belirtileri yaşıyorum kocam bile farketti... normal adet belirtilerim gibi değil bunlar biraz farklı geldi bana... elimde bir tane gebelik testi vardı bir sürü de ovulasyon testi... ben de ovulasyon testi yaptım ve kopkoyu iki çizgi var gebelik testinde ise fotoda çıkmayan çok hafif bir çizgi var gibi görüyorum. Ovulasyon testi ile takip yapıyordum ya ikinci kere yumurtluyorum yâda hamileyim bilemedim lütfen bana yol gösterin.. bu arada 5 yıllık evliyim... uzun zamandır bekliyorum
ayyy kıyamam 5 yıllık evlisin canım benim allah sanda nasıp etsın inşallah tez vakitte ovulasyon kopkuyu çıktıysa adetine dha var mademki belirtelerin birzcık sabır adet gunun gelgnde adet olmasan sabh ilk idrarda yap inşallah çift çizgi göreceksin allahın izniyle

merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır evlıyım çocuk istıyorum test yapmaktan sürekli gebelık le ilgili her siteyi takıp etmekten canıma tak etti bu ay saldım hiçbir şey araştırmadım kafama takmadım ama bu ay adetim 5 gun geçti bnde evde ovulasyon testi vardı yaptım 1 dkada kop koyu ıkı çizgi çıktı bellim dayanılmıyacak şekilde ağrıyor karnım agrıyor ara ara midem bulanıyor şimdi adet olacam derken yok olamadım gebelık testi almak istiyorum gene tek çizgiyle karşılaştırım dıyede korkuyorum
Çok büyük ihtimalle hamilesiniz bende ovu testi ile öğrenmiştim 🥰

kızlar dün kötüydüm hastaneye gittim tahlil yaptm bugun 5 haftam oldu kan değerim 5557,9 çıkti sizce yetırlimi 5 haftalık kan değeri kaç olması lazm bilen varmi

Eklentiler

• 44D81F4E-5519-453F-B441-369117C7ABEC.webp
    44D81F4E-5519-453F-B441-369117C7ABEC.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 47
  • B34E9FDC-487C-4E2D-B13C-69990CED6CB7.webp
    B34E9FDC-487C-4E2D-B13C-69990CED6CB7.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 49
Y yenievlikiz Bence hamilelik var canım ya test alıp yap ya da kan ver 😍 hayırlı olsun şimdiden 👶🏻
İlk idrarla yapmadım akşam üstü gebelik testimi yaptım 🙈 hatta olmaz diğer ay kullanırım diye 5 tane test almıştım 2 tane gebelik testini aralıklı yaptım 😂😂

Eklentiler

• B1DDEBE1-89EC-40E1-B2CA-C68AE1F7809A.webp
    B1DDEBE1-89EC-40E1-B2CA-C68AE1F7809A.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 47
İlk idrarla yapmadım akşam üstü gebelik testimi yaptım 🙈 hatta olmaz diğer ay kullanırım diye 5 tane test almıştım 2 tane gebelik testini aralıklı yaptım 😂😂
Hayırlı olsun canım gebelik var kan ver yarın sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🌼

Back
X