Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz o ovulasyon testi gebelik testim cikmio 4gun gecikmem var gec dollenme ihtimalini dusunuyorumeee canım o attgn senın dglmmi pozitif ti
ovulasyon da olsa çıkmış işte adettin gecikmiş tekrar yumurtalamıyorsun ma sabh idrarıyla yap net çıkarKiz o ovulasyon testi gebelik testim cikmio 4gun gecikmem var gec dollenme ihtimalini dusunuyorum
sagol canımTebrikkkleeeerrrrr![]()
![]()
Dunde yaptimm biraz beklicem galibaaovulasyon da olsa çıkmış işte adettin gecikmiş tekrar yumurtalamıyorsun ma sabh idrarıyla yap net çıkar
tum msjlrımı okumuşsundur bnmde ovulasyon çıkmışti yalandır dıordum kızlar bni ıkna etti yaptm çift çizgi sende sabh erkenden yap ztn benmki gıbı gecikmiş sbh neyse teredutsuz çıkar ki bence ddm ya ayagım ugurludurDunde yaptimm biraz beklicem galibaa
Tam 1 haftayı tamamlim sobra yapom canim daha cok test gormek istemiyorumtum msjlrımı okumuşsundur bnmde ovulasyon çıkmışti yalandır dıordum kızlar bni ıkna etti yaptm çift çizgi sende sabh erkenden yap ztn benmki gıbı gecikmiş sbh neyse teredutsuz çıkar ki bence ddm ya ayagım ugurludur
aynı benm gıbıTam 1 haftayı tamamlim sobra yapom canim daha cok test gormek istemiyorum
Mide yanması istahsizlik hat safada akinti ayıptır söylemesi sumuksu kasik agrisi goguste hafif agriaynı benm gıbı2 gün sonra sabh yap bnce bir dha test gormuyeceksin ovulasyon da gebelıgıde gösterir ve adetinde gecikmiş başka bir belirtin varmı canım
![]()
mide yanması ve işhatsizlık bndede vardı akıntı ddgn gıbı hemde çok vardiMide yanması istahsizlik hat safada akinti ayıptır söylemesi sumuksu kasik agrisi goguste hafif agri
Yok bnce sende bnm gibisin ve gebesinMide yanması istahsizlik hat safada akinti ayıptır söylemesi sumuksu kasik agrisi goguste hafif agri
Insallah balimmm yaaa agzindan bal damliyooYok bnce sende bnm gibisin ve gebesin![]()
bnce en iyi sonuç veren zaman sabtır sabh denemelisin ve çift çizgiyi gormelisinInsallah balimmm yaaa agzindan bal damliyoo
Kiz dur bakim sabah erken kalkabilorsem saglik ocagina gidim insallah kalkabilirmbnce en iyi sonuç veren zaman sabtır sabh denemelisin ve çift çizgiyi gormelisin![]()
O kim kizznejladan ses yok ha kız nejla hamiş oldgnda bze mi demıon kız![]()
ne yaptn canım sabh kalkabildin miKiz dur bakim sabah erken kalkabilorsem saglik ocagina gidim insallah kalkabilirm
Canim gittim doktoe carsamba gel dedi pazartesi dedi ilk olarak sonra gec dollenme olma olasiligini soyledikten sonra adet olmassan carsamba gel dedine yaptn canım sabh kalkabildin mi
kan alsaydı çıkardi olabilir hele çarşamba gününe kdr bekle allah kerim o zmna kdrCanim gittim doktoe carsamba gel dedi pazartesi dedi ilk olarak sonra gec dollenme olma olasiligini soyledikten sonra adet olmassan carsamba gel dedi