• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar balayı için kapadokyamı yoksa ağvamı

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
haziranın sonunda ni,kahım var ve ben doğayı çok seviyorum kapadokya ve ağva arasında kaldım sizce hangisi veya sizin önerebilceğiinz biryer var

kesinlikle ağva kapadokya cok guzel ama sıkıcıda bana göre

Canım ağvada çok güzel yerler var kalmak için ben daha önce gittim kaldım ama başka öle gezilecek yer fln pek yok uzun süre kalınca sıkılma ihtimaliniz var ..
Kapadokyaya da gittim 2 gün kalmıştım orası da olabilir ama doğa seviosan haziran ayında ağva güzel olabilir.az önce biyerin balayı odasının resmini de ekledim bak istersen bi

Canım biz aşkımla defalarca ağvaya kaçmışızdır. Ben yaz,Sonbahar ve ilk baharda gittim 3 mevsim. Ama en güzeli yaz mevsimiydi tabi ki.
Yemyeşil,göl kenarında çok da güsel oteller var.Ama fazla eğlence yeri, yemek yeri yok. Balıkçı restaurantları ve bir kaç kafe.Sıkılabilirsiniz.Haftasonları gidecekseniz de sahili çok kalabalık oluyor, rahat edemeyebilirsin. Ama çok dinlendirici, sessiz ben çok severim ağvayı.

Kapadokya'ya ise gitmedim.

Balayı için ise bence güneyde daha güzel yerler var. Akdeniz ya da Ege'ye gidebilirsiniz.

biz düğünümüz nisanda olucağı, o mevsimde güneyde de olsa istediğimiz kadar deniz keyfi çıkaramayacağımız için kapadokyaya gitmeye karar verdik.çok güzel butik oteller ve harika balayı suitleri var,biz birine rezervasyon yaptırdık.daha önce gitmediğimiz için mutlaka yapıcak şeyler buluruz diyorum,gezicek yerler olur heralde.balobla da uçarsak şahane olur :) bizim iznimiz çok olmadığı için 3-4 günlük bir tatil olucak o yüzden de kapadokya mantıklı geldi.
Yakın zamanda evlenen bir kaç arkadaşımın da ortak fikri şu bi de,düğün yorgunluğu ve stresi çok oluyormuş,balayında tek ihtiyacınız olucak şey yemek ve yatak diyorlar,sadece dinlenmek için..
eğer istanbulda yaşıyorsan ve evlendikten sonra da öyle olucaksa, ağvaya gitme fırsatın hep olur,haftasonları için.belki bu anlamda kapadokyayı düşünmen daha iyi olabilir.
Şimdiden hayırlı olsun,mutluluklar :)

kesinlikle kapadokya diyorum çok güzel bir yer :asigim:
ayrıca her yerde de tur var, 1 gün katılıp hemen hemen her yeri gezebilirsin, geçen sene kişi başı 50 liraydı

hangi tur canım o bende turla düşündüm ama sonra vazgeçtim ne biliyim olmaz diye düşünmüştüm aslında daha karlı oluyor yol yemek otel hepsi içinde sanırım değilmi bilgi verirsen sevinirim birde şimdiden ayarlamk gerekiyordur sanırım yada geç kaldık

Geç kalmamışsın bence erken rezervasyonları takip edebilirsin canım haziran için.

hangi tur canım o bende turla düşündüm ama sonra vazgeçtim ne biliyim olmaz diye düşünmüştüm aslında daha karlı oluyor yol yemek otel hepsi içinde sanırım değilmi bilgi verirsen sevinirim birde şimdiden ayarlamk gerekiyordur sanırım yada geç kaldık
özelden cevap yazdım canım bakabilirsin

Back