• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arkadaslar bakarmisiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dilo89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
59
1
86
35
Hollanda
Benim 2 aylik oglum var, surekli mama istiyor. Cok duzensiz yiyor.. 3 saatte 1 vermeye calisiyorum ama 2 saatte 1 yiyor, 100 ml iciyor.. sizce bu normalmi?? :1no2:

canım en az 4 ayına kadar ver zaten düzen olmaz çok çabuk acıkıyorlar bende aynı senin gbiydim şuan oğlum 4 aylık 3 saatte 120 içiyor hemde bu otomatikman oldu canını sıkma sen devam et çünkü yürümeye başlayınca zaten atıcak kilolarını canım kolay gelsin

öyle şeymi olur tabi normal, birde aç kalmasına nasıl sabredipte üç saat aç bırakıyorsun onu.bebekler her yarım saatte bir emmek isterler bu doğal bişey bence aç bırakma onu her istediğinde mama ver ona bişey olmaz

canım bebekler ne zaman ne kadar yiyeceğine tamamen kendileri karar verirlermiş doktorumuz öyle diyor... ben öyle yapıyorum

dr bana da öyle dedi. bebeğin istediğide ver. sindirim açısından sağlıklı olan buymuş. ama yinede 3 saatte bir veriyorum. o da hayır demiyor emiyor.

çocuk ne zaman isterse ver ve bence 3 saatte bir 100ml az geldi hatta 2 saatte bir 100ml de az geldi

Benim 2 aylik oglum var, surekli mama istiyor. Cok duzensiz yiyor.. 3 saatte 1 vermeye calisiyorum ama 2 saatte 1 yiyor, 100 ml iciyor.. sizce bu normalmi?? :1no2:

canım çok normal hatta benim bebeğim 3ay 20günlük olduğu halde 3saati zor geçiriyoruz bende 3saatde 120ml veriyorum ancak doyuyo sağlıkla büyüt bebeğinigamyoncuiremsu

bebektn bebeğe değişir deniyo ama 2 saat dedi zaten bana doktor hem çk emzirmek sütü artırıyo
benim oğlum 6 aya gircek oda bu ara gene çok emmek isitiyo mesela ihtiyacına bağlı aç bırakma sakın

ben 2 saatte bir 60 ml veriyorum.Bebeğim artık emmiyor. Şu an 2 ayını doldurmak üzere. doğduğunda 4200grdı. Sonra hastaneden çıkarken 3900 gra düştü. Şimdi de 4850 gr. Zaten bebeğimin kilosundan da belli. Bende niye kilo almıyor diyordum. Sizin yazdıklarını okuyunca demekki azmış. Bende 2 saatte bir 90-120 ml deneyeceğim.

canım çok normal hatta benim bebeğim 3ay 20günlük olduğu halde 3saati zor geçiriyoruz bende 3saatde 120ml veriyorum ancak doyuyo sağlıkla büyüt bebeğinigamyoncuiremsu

benimde oğlum 3 ay 10 günlük ama 4 saat 5 satten önce açıkmıyor zorla 4 saat dolunca veriyorum ondada 100ml zor yiyor bir hafta önce 3-4 gün 140ml 3 saatte yiyordu ama şimdi 120 ml zor yemiyor bile anlamadım ne oldu

yazık o kadarlık cocuk 3 saat bekletilir mi.brak bebek kendi karar versin ilk gelişimi için çok önemli zamanla düzene giriyor zaten

bende 4 saatte bir 120 veriyorum
azmı ki acaba
şimdi çok üzüldüm ya
ama zorla bitiriyor 120 cc yi
kilo alımıda iyi ay baışına 1kilo alyor
maşallah benim oğluma..

Back