Hayır testi ben bozdum sanırımbalım hem test bozuk gibi, hem de kuruma çizgisine benziyor,
daha çok erken ama erken gebelik testi ile öğrenenler var tabii,
yeniden bir test yapsan, ya da bir kaç gün daha bekleyip kan versen daha doğru olur,
Kaç gün var adetine birde belirtilerin varmı canımBu testler kuruma çizgisini yanlış gösteriyor sitede çoğu kişi boşuna yanıldı maalesef gününü bekleyip normal testler yapmak daha güvenli o yüzden iyi ihtimali düşünüp akışına bırakmalıyız bende merak ediyorum ama yapmıyorum tutuuyorum kendimi
o kadar iyi anlıyorum ki seniHayır testi ben bozdum sanırımgörebilmek için canını açtım o yüzden böyle oldu ilk 5dakkada sadece benim gördüğüm çok hayali bişey vardı
Oy maşallah banada dua edermisino kadar iyi anlıyorum ki senihiç takılma, kafanı yorma
Rabbim en doğru zamanda verecek, ben de 3 senelik serüvenin sonunda 7 aylık tırtılımı karnımda taşıyorum
Bir hafta var canım normalde beklemez deli gibi test yapardım ama kendime söz verdim beklicem günümüKaç gün var adetine birde belirtilerin varmı canım
9 gun kala cok erken ya 4-5 gun kalaya bıle okeyım de bıraz sabır ınanın sonra betanın artmasını takıp etmek falan cok strese sokuyor bır gecıkmenız olsun oyle yapın tecrube ile sabittir :)Arkadaşlar merhaba adetime 9gün varken erken gebelik testi yaptım bakarmısınız ilk 5dakkada çok hayali çıktı durdukça böyle oldu ilk gebeliğim olacak o yüzden erken davrandım farkındayım 9ay önce bir düşük yaşadım 8aydıt korunmuyoruz ama olmadı yardımcı olurmusun