Arkadaşlar bakarmısınız adetime 9gün varken yaptım

Aclyrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
96
11
25
Arkadaşlar merhaba adetime 9gün varken erken gebelik testi yaptım bakarmısınız ilk 5dakkada çok hayali çıktı durdukça böyle oldu ilk gebeliğim olacak o yüzden erken davrandım farkındayım 9ay önce bir düşük yaşadım 8aydıt korunmuyoruz ama olmadı yardımcı olurmusun

Bakarmısınız

Eklentiler

• D2847FC0-A864-4888-81C2-48B5A62372D0.jpeg
    D2847FC0-A864-4888-81C2-48B5A62372D0.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 61
balım hem test bozuk gibi, hem de kuruma çizgisine benziyor,
daha çok erken ama erken gebelik testi ile öğrenenler var tabii,
yeniden bir test yapsan, ya da bir kaç gün daha bekleyip kan versen daha doğru olur,

Bu testler kuruma çizgisini yanlış gösteriyor sitede çoğu kişi boşuna yanıldı maalesef gününü bekleyip normal testler yapmak daha güvenli o yüzden iyi ihtimali düşünüp akışına bırakmalıyız bende merak ediyorum ama yapmıyorum tutuuyorum kendimi 😂

balım hem test bozuk gibi, hem de kuruma çizgisine benziyor,
daha çok erken ama erken gebelik testi ile öğrenenler var tabii,
yeniden bir test yapsan, ya da bir kaç gün daha bekleyip kan versen daha doğru olur,
Hayır testi ben bozdum sanırım 😂 görebilmek için canını açtım o yüzden böyle oldu ilk 5dakkada sadece benim gördüğüm çok hayali bişey vardı

Bu testler kuruma çizgisini yanlış gösteriyor sitede çoğu kişi boşuna yanıldı maalesef gününü bekleyip normal testler yapmak daha güvenli o yüzden iyi ihtimali düşünüp akışına bırakmalıyız bende merak ediyorum ama yapmıyorum tutuuyorum kendimi 😂
Kaç gün var adetine birde belirtilerin varmı canım

Hayır testi ben bozdum sanırım 😂 görebilmek için canını açtım o yüzden böyle oldu ilk 5dakkada sadece benim gördüğüm çok hayali bişey vardı
o kadar iyi anlıyorum ki seni :KK200: hiç takılma, kafanı yorma
Rabbim en doğru zamanda verecek, ben de 3 senelik serüvenin sonunda 7 aylık tırtılımı karnımda taşıyorum 🐤

Arkadaşlar merhaba adetime 9gün varken erken gebelik testi yaptım bakarmısınız ilk 5dakkada çok hayali çıktı durdukça böyle oldu ilk gebeliğim olacak o yüzden erken davrandım farkındayım 9ay önce bir düşük yaşadım 8aydıt korunmuyoruz ama olmadı yardımcı olurmusun
9 gun kala cok erken ya 4-5 gun kalaya bıle okeyım de bıraz sabır ınanın sonra betanın artmasını takıp etmek falan cok strese sokuyor bır gecıkmenız olsun oyle yapın tecrube ile sabittir :)

X