Selamün aleyküm kızlar sat 20 Şubat olmam gereken tarih 19 Mart adetime üç gün varken test yaptım dün akşam baya su falanda içtim böyle çıktı akşamki ve sabahki testlerimi yüklüyorum aydınlatır mısınız beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt positifBenim de bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Positif bnimde sat 20Selamün aleyküm kızlar sat 20 Şubat olmam gereken tarih 19 Mart adetime üç gün varken test yaptım dün akşam baya su falanda içtim böyle çıktı akşamki ve sabahki testlerimi yüklüyorum aydınlatır mısınız beni
Hamileymisim bugün test yaptım yani sık tuvalete çıkıyordum koku alma duyum baya güçlendi birde alt karnımda küçük küçük kramp gibi ama değil değişik biseyler oluyordu adet olmam gereken gün yaptım test 148 çıktı betaPositif bnimde sat 20
Subat, bugun yarin olmam lazim ama adet gelmedi, test yaptm negatif, belirtileriniz neler?
Evet hamileymisim dün yine test yaptım böyle çıktı kan verdim 148Sanırım hamilesiniz siz. Çizgi gittikçe pozitifleşmiş.
Kesin var hayırlı olsunBenim de bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Canım çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.Evet hamileymisim dün yine test yaptım böyle çıktı kan verdim 148![]()
Allah razı olsun canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamandaCanım çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Ben farklı bir marka testle denedim negatif verdi malesef. İçimde tuhaf bir his var bu ay olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Karnıma ufak kramplar giriyor. Test için de erken ama bakalım. Dua et darısı bize bekleyenlere olsun![]()
Bence gebelik var iki gün sonra iki katına çıkarsa değerin gebelik kesin varMerhaba. Benim Beta HCG böyle çıktı. Doktor 10 üzeri olursa gebelik var, iki gün sonra tekrar gel dedi. Sizce bir sorun olur mu?
Merhaba hamilemisinizCanım çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah.
Ben farklı bir marka testle denedim negatif verdi malesef. İçimde tuhaf bir his var bu ay olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Karnıma ufak kramplar giriyor. Test için de erken ama bakalım. Dua et darısı bize bekleyenlere olsun![]()
Negatif testten sonra test yapmadım. Bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum. Günüm o zaman geçecekMerhaba hamilemisiniz