Arkadaşlar bakar mısınız hamilemiyim ???

Hilalneva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
15
9
1
25
Selamün aleyküm kızlar sat 20 Şubat olmam gereken tarih 19 Mart adetime üç gün varken test yaptım dün akşam baya su falanda içtim böyle çıktı akşamki ve sabahki testlerimi yüklüyorum aydınlatır mısınız beni

Eklentiler

• 1000002908.webp
    1000002908.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 1000002992.webp
    1000002992.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 82
Benim de bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_7248.webp
    IMG_7248.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_7244.webp
    IMG_7244.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 73
Benim de bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Evt positif

Selamün aleyküm kızlar sat 20 Şubat olmam gereken tarih 19 Mart adetime üç gün varken test yaptım dün akşam baya su falanda içtim böyle çıktı akşamki ve sabahki testlerimi yüklüyorum aydınlatır mısınız beni
Positif bnimde sat 20
Subat, bugun yarin olmam lazim ama adet gelmedi, test yaptm negatif, belirtileriniz neler?

Positif bnimde sat 20
Subat, bugun yarin olmam lazim ama adet gelmedi, test yaptm negatif, belirtileriniz neler?
Hamileymisim bugün test yaptım yani sık tuvalete çıkıyordum koku alma duyum baya güçlendi birde alt karnımda küçük küçük kramp gibi ama değil değişik biseyler oluyordu adet olmam gereken gün yaptım test 148 çıktı beta

Kesin var hayırlı olsun 😍😍

Evet hamileymisim dün yine test yaptım böyle çıktı kan verdim 148 🥰
Canım çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına al inşallah. 🥰🥰
Ben farklı bir marka testle denedim negatif verdi malesef. İçimde tuhaf bir his var bu ay olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Karnıma ufak kramplar giriyor. Test için de erken ama bakalım. Dua et darısı bize bekleyenlere olsun 🥰🥰

Ben farklı bir marka testle denedim negatif verdi malesef. İçimde tuhaf bir his var bu ay olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum. Karnıma ufak kramplar giriyor. Test için de erken ama bakalım. Dua et darısı bize bekleyenlere olsun 🥰🥰
Allah razı olsun canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda 🥰🤍

Merhaba. Benim Beta HCG böyle çıktı. Doktor 10 üzeri olursa gebelik var, iki gün sonra tekrar gel dedi. Sizce bir sorun olur mu?

Eklentiler

• IMG_0089.webp
    IMG_0089.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0088.webp
    IMG_0088.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0087.webp
    IMG_0087.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba hamilemisiniz

Back
X