- 14 Ağustos 2020
- 65
- 21
- 38
- Konu Sahibi Kardelenklc
-
Kuruduğunda silindi bişey kalmadı. Beyaz akıntım geliyor bayagı acaba olabilir miyimGebelk olduığunu zannetmyorm.. dağılma var ve kurumuş . Ama emn olmak için yarn başka br markayla tekrar deneyn ..inşaALLAH vardr
Çok teşekkür ederim inşallah hayrlısıyla Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsinGebelk olduığunu zannetmyorm.. dağılma var ve kurumuş . Ama emn olmak için yarn başka br markayla tekrar deneyn ..inşaALLAH vardr
Blmem yarn yenileyn kesn sonuç için.. adetrz kaç gün geçti bu aradaKuruduğunda silindi bişey kalmadı. Beyaz akıntım geliyor bayagı acaba olabilir miyim
Adetime iki gün var daha nette okudum erken çıkabilir diye ondan dolayı baktım meraktanBlmem yarn yenileyn kesn sonuç için.. adetrz kaç gün geçti bu arada
Belmi olmaz adetinizin bitmesini beklemek daha doğru sonuç verir belki geç döllenme vardır. Belki hiç gebelik yoktur.. o yüzden önceden test yapıp strese girmemek daha doğru olurAdetime iki gün var daha nette okudum erken çıkabilir diye ondan dolayı baktım meraktan
Tamamdır çok teşekkür ederimBelmi olmaz adetinizin bitmesini beklemek daha doğru sonuç verir belki geç döllenme vardır. Belki hiç gebelik yoktur.. o yüzden önceden test yapıp strese girmemek daha doğru olur
İnşaAllah öyledir sağlıklı hayrlı evlatlarımız olsun inşallahBence 100/90 hamilesiniz yinede yarın tekrar yapın benimde adetine 3 gün vardı test yaptım teste çıktı sizin ki kadar silik değildi ama tam da net değildi
İdrar kuuruyunca silik kayboldu normal mi acabaBence 100/90 hamilesiniz yinede yarın tekrar yapın benimde adetine 3 gün vardı test yaptım teste çıktı sizin ki kadar silik değildi ama tam da net değildi
İnşallah canmİnşaAllah öyledir sağlıklı hayrlı evlatlarımız olsun inşallah
Tamamen mi kayboldu resimdeki gibi hafif bi pembelik yok muİdrar kuuruyunca silik kayboldu normal mi acaba
Kayboldu anlamadımTamamen mi kayboldu resimdeki gibi hafif bi pembelik yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?