• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakabilir misiniz teste

İlk yaptgıımda bu şekilde çıktı fotografladım sonra işlerimi yaptım evde iki saat falan geçti baktım silinmiş

Adet gecikmeye girdiği zamanda yapın bence, şimdi çok net değil, bana değilsiniz gibi geldi ama Allahım gönlünüze göre en hayırlı zamanda versin.
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim cümlemiz için. Beyaz akıntım da var ondan dolayı erken yapmak istedim ama bilmiyorum tabiki

Sabah idrarı daha etkili diyorlar onu da deneyeceğim bakalım

Sabah ilk idrar, henüz bir şey yememiş ve içmemiş olacaksınız. Benim de evliliğin ilk aylarında şüphelerim oldu tabi dayanamayıp -adetime az kalmıştı- eczaneden test aldım sabah yaptım testi, bu şekilde oldu bir silik bir net çizgi. Ama hamile değildim. Adet gecikmeye girdiği zaman ve sabah idrarı daha doğru sonuç veriyor.

cizgi olmasi gereken yerde degil. kuruyunca genelde daha belirgin oluyor silik cizgiler. bu test pozitif degil malesef. supheniz varsa tekrar yapin ya da kan verin:)

Back