Kontakt Lens arkadaşlar b&l green ocean lens kullananlar resimlerini koyabilirler mi??

mririana avatar resmindeki senmisin.... gozlerindeki green ocean mi... ben netten 62 tl ye aldim 250ml solusyonla beraber

Arkadaşlar ben bu lens takma olayını bir türlü beceremiyorum: )

hayatımın lensi.bir renk ancak bu kadar güsel olurr.çok çekici yapıo bi kere insanı..

bendede böyle durdu green oceanlar

Son düzenleme:
resim nereden ekleniyor bilen varmı

seertmece canım yazdım ama okumadın sanırım bıda yazayım evet avatardakı benım..gozumdekılerde green ocean..bana hep buyuk boy lens solusyonuda yolluyorlar lens market ten..yakından bıraz damarlıda olsa en cok begenılen lensımdı dıyebılırım..helekı resımlerde falan sonuc mukemmel numaralısı ıllakı vardır....
esra bu lınkte tıkla nası eklendıgını goreceksın

http://www.kadinlarkulubu.com/tekni...oldan-nasil-resim-eklenirresimli-anlatim.html

mırıana rahatmı senın oceanlar.. ben kullanamıorm.. batma ve bulanıklık var

1 yıllık oldugu ıcın o sorunlar olabılıyor donem donem batıyor bazı donemler duzelıyor bende anlamadım..ama green oceanda sorunum olmamıştı..ama alalı 6 ay oldu sımdı kullanılmıcak durumda batıor kesınlıkle takamıyorum sanırım yırttım..yanı cok rahat dıyemıcem bellı olmuo solusyona gorede değişir..amozon var bende mesela onu aldım 1 ay kullandım ama sonra yanma batma oldu bı 4 ay resmen nadasa bıraktım sımdı yıne takabılıyorum bende anlıyamadım ınankı

bende de oluo aynı sorunlar lensten kaynaklanıo sanırım yıllıkları en fazla 4-5 ay kullanabiliorum

ben freshlook aldımı aylık lensı 1 yıla yakın kullandıgım oluyordu..temız bakıyordum..ondan şaşırdım yani

seertmece sen koayarmısın resmilerini sennkinedne bakalım.ayrıca bu lesn avrupada üretilyrmş sadce 60tl ama solsyonsz siz enrden alıyrszn böyle ucuz ?

kızlar selam.bende almştım green ocean ama ben 1ay taktım hemen bozuldu gözmden yukarıya çıkyrdu çapaklanma yaptı kör olcktm az kalsn ve geri gitti .2kutu almştm ötekide light greende mecbr green oceanlar incelemeye gittgi için ve numralı kullndgm içn light greenleri açtm ve bende mavi durdu.:=)green oceanlarda yeşil turkuaz gibi durdu ne tuhaf:=)aynı tugçedeki gibi olmştu yani mrininnki gibi durmyr bence oceanlar.bu arada siz nasıl eklyrsnz bir türlü beceremyrm şu resm eklmyi.bende 3tane var şuan green ocean,light green,ve freshlook blue 3ünide çektm ama

canım mirianın göz rengi siyaha yakın olduğu için mawi gibi duruo bnm göz rengm açık yeşilimsi duruo o yüzdenn

ya bişey sorucam green ocean aylıklarda yok mu???

arkadaşlar bende yeni green ocean aldım senelerdir kullanıyorum zaten ama bu sene aldığım bir farklı geldi pupil boşluklarını biraz daha büyütmüşler eski lensimle kıyaslayınca bariz fark ortada aranızda farkeden oldumu?

hayatımın lensi..kullandığım en güzel lens..resmini koyuyorum kızlar kusura bakmayın düşük kalite ve kesmeyi bilmiyorum..

Eklentiler

• $Görüntü169.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 140
  • $Görüntü160.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 121
ben green ocean aldım 1yıllık ama o kadar yumuşak ve rahat ki.hiç kalın değil yaw.çok güzel ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…