Kontakt Lens arkadaşlar b&l green ocean lens kullananlar resimlerini koyabilirler mi??

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
bu lensi bana çok övdüler,acaba fotolarınızı koyabilirmisiniz gözde nasıl durduğunu çok merak ediorum

• Konu Sahibi EU1
mükemmel bi renk gerçekten ama üretimiyomuş artık malesef

• Konu Sahibi EU1
amaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU1
ben 3-4 ay oluo aldım green ocean evet gözde çok doğal duruyo ama çok kalın ve sert bi lens tavsiye etmem resmimide eklicem ama nerden ekleniyo bilmiyoummm

• Konu Sahibi EU1
b&l un yıllık lensleri normalden kalın ama paranızı kıyıp 3 aylık alırsanız,oaranıza kıyıp diyorum cunku yıllık hesaba gore 3 x 4 : 30 x 4 : 120 ye dek geliyor yıllıklar daha ucuz..ama işte 3 aylıklar ince ve çok rahat kullanılıyor piyasadaki en güzel lenslerden rhatlık açısından..

• Konu Sahibi EU1
Bu bir fikir verir,görüntü pek iyi olmasa da.
Lensi hiç tavsiye edemem.
Damarları korkunç duruyor.
Fazlasıyla yapay malesef.

• Konu Sahibi EU1
green ocena laf dedırtmem yapay dıyenler bırde bende baksın nasıl durduguna :) ustelık gozlerım sımsıyah...

asla vazgecemıycegım lenstır..evet bırkac rengı damarları kötu duruyor ama bu renk super arkadaslar herkes soruyor kac kişi sebeblendı sayemde :) tabı makyajın ve goz yapısınında etkısı buyuk ama renk ortada ya !sempatiksalakcinni

lens market comdan alıyorum numarası var orda ben ugrasamam ole netten arıyorum adres kredı kartından bır cırt 68 tl ye koca solusyonla kabıyla ertesı gun kapımda :) bazen tabı problem oluo yanma batma falan ama benı tanıdıklarından gerı alıolar..

Son düzenleme:
Marianna mükemmel harika durmuş bayıldımmm ama bu lens yeşil değilmi ya sende masmavi durmuş gerçekte duruşuda böyle mavimi

evet bende ismine kanmıstım green diye baslıyor ama bende de mavi durdu

ay süper ya hemen deniyim bunları lenscimde zemuszemus

bende durusu,rengi mavioldu.

Son düzenleme:
Akitra sendede mükemmel durmuş ya daha neti yokmu acaba damarları diğer renklerine göre dahamı az belli oluyo yoksa fotolardanmı öyle görünüyo

yok hayır fotolarda böyle görünüyor bukdr damarsız değil
oldukca damarlı ama uzaktan ve fotoda busekilde cnm

Mırıana sÜper sÜper sÜper sÜper durmuŞ Çok beĞendmmmmm

batma yapıomus 1 yıllıkları kalınmıs oylemı.. senınkı 1yıllıkmı 3 aylıkmı.. harelımı haresızmı daha ıyı

b&l lenslerin fiyatları nasıl arkadaşlar

canlarım bu lens mavimsi yeşil ama cok tatlı bır mavı..evet damarlı ama ınanın bende gunduz bıle anlamayanlar oluyor dogru makyajdan sanırım...benım goz zemınım sıyah ondandır belkı...açık kahve yada ela gozlerde daha yeşilimsı durur bence..
yanı fresh look gbı ınce degıl kalın en basta alışamayabılırsınızde sonra rahat edersınız..tabı dıyorumya bazen sorun cıkabılıo o her lenste olablır..bunlar 1 yıllık..hiç aylıgı varmı dıye bakmadım b&l nın

lens market comdangetırtıyorum arıyorum 68 tl

selam mirina evet çok yakışmş lesnlern bende freshlokk colors serisdenn blue aldm ama hiç belli olmyr hatta gece evdeyken hiç belli olmyr ben mavi gibi olsn istyrdm benm gözm koyu ela ben takıcnada sennki gibi mavi olurmu bide b&l numralı varmdr ya çook yakışmş yaaa bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…