- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Merhaba arkadaşlar yumurta aki kivaminda akıntı ile kahverengimsi bisey geldi neden olabilir bu arada evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk iki çocuğumda yerleşme kanaması olmadı, üçüncü hamileliğimde oldu. Olması şart değil, aynı insanın farklı gebelik belirtileri olabikiyor.Benden de bi soru gelsin o zaman. Yerleşme kanaması herkes de illa ki olur mu ? yerleşme kanaması yaşamadan hamile kaldığını öğrenen oldu mu hiç?
İlk iki çocuğumda yerleşme kanaması olmadı, üçüncü hamileliğimde oldu. Olması şart değil, aynı insanın farklı gebelik belirtileri olabikiyor.
Ama nasıl olabilir adetim ve 17sinde başladı 7gun sürdü 8gundur yoktu bugün geldi hamile kalmis olabilirmiyim yani nezaman gelir bunyerlesme kanamasiYerleşme kanamasına benziyor tarif ettiğiniz şey.
Bence yumurtlama kanaması şuan anca daha yumurtlama döneminde olursunuz 17sinden bu yana 14 gün oldu çünküAma nasıl olabilir adetim ve 17sinde başladı 7gun sürdü 8gundur yoktu bugün geldi hamile kalmis olabilirmiyim yani nezaman gelir bunyerlesme kanamasi
Geri çekme yöntemi ile korunuoz nasıl olurkiBence yumurtlama kanaması şuan anca daha yumurtlama döneminde olursunuz 17sinden bu yana 14 gün oldu çünkü
Kan da değildi kahverengi adet kalintisi mi dedimki ondan ondan öncede akntim oldu ozaman gelirdi birde yumurta aki gibi bisiyle gelince neyki dedimBence yumurtlama kanaması şuan anca daha yumurtlama döneminde olursunuz 17sinden bu yana 14 gün oldu çünkü
Bizde öyle ama gericekmeyle alakası yok bazı kişilerde yumurtlama zamanı kanama olabiliyormuş leke şeklindeGeri çekme yöntemi ile korunuoz nasıl olurki
Bende hamile falan oldum diye korktumBizde öyle ama gericekmeyle alakası yok bazı kişilerde yumurtlama zamanı kanama olabiliyormuş leke şeklinde
Yerleşme kanaması adet geciktiğinde oluyormuş adetiniz gecikirse test yaparsınız ama bizde aynı şekilde korunuyoruz dikkat ettiğiniz sürece bir sıkıntı olmuyorBende hamile falan oldum diye korktum