Bebek İkinci El Arkadaşlar aranıyor park yatak

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
oğlum beşikte durmadı evde park yatağımız var ama salonda oyun için..odamda uyuması için 1 tane daha lazım..uygun bişey bakıyom o yüzden.geniş olmasın,küçük olsun lüütfen anadolu yakasından İstanbul

Canım bende de var ama boyutlaruna büyük dermisin bilmiyorum, kraft calipso 70&120 içinde iki tanr de yatak var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm pardon ben ankaradayım onu görmedim, biz hepsini 460 tlye aldık, 250 tl olur hepsi, iki tane de yatak var çünkü

Cnm pardon ben ankaradayım onu görmedim, biz hepsini 460 tlye aldık, 250 tl olur hepsi, iki tane de yatak var çünkü

malesef kargo ödemek istemiyorum teş ederim....lütfen ürünü olan paylaşsın park yatak sıkıntımız var sayfacek

Anladım inşallah bulursun aradığını!

agutosta satisa cikacak bizim park yatagimiz :/ bulursunuz insallah o zamana kadar.. maltepedeyim ben

Cnm kargo ne kadar tutar bilmiyorum ama istersen ben yollayayım sana çok acilse

mrhaba canım bendede bu ürün var Pierre cardin 325 tl ye aldım. yepyeni daha antalyadayım ama.. sallanıyo diğer park yataklardan çok daha küçük daha doğrusu lüzumsuz geniş değil yetecek kadar dar.. yer kaplamıyo çok ve çok yeni. beğenirsen fiyatı konuşuruz. netten araştır istersen resmini de eklerim ilgilenirsen

Eklentiler

• $1464392396.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 55

canım ürünün mükemmel ama benim buna benzer var salonda bana odamız için şöle uygun bişey lazım

Canım benim elimde de bu var içinde ayrıyeten yatağı da var Brevi marka ve 120 tl'ye satıyorum.
İstanbul Beylikdüzü'ndeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…