• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar aof hakkinda yardimci olabilirmisiniz

valarmorghulis93

Valar Morghulis
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
1.178
890
123
merhabalar arkadaslar bir kac birsey sormak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

aof 'a bu yil kayit yaptim isletme bolumune makedonyada bu yil yeni acildi ve kimsenin ne yazikki bir bilgisi yok acaba sinavda sorular şıklımı oluyor yazılımı ?

kitaplar henuz gelmedi internetten kitaplari indirdim bugun insallah calismaya basliyacagim en cok nerelerini calismaliyiz konu yanlarinda tanimlar goruyordum onlara mi agirlik verelim yoksa konulari tamamiyle mi bilmeliyiz ? 1 kitapta toplam 8 unite var 7 tanede ders her ders kitabi 200 sayfalik :/

bu ara sinavlar nasil oluyor kitaplarin yarisina olan konulari mi iceriyor ?

sinavlar ayrica nasil oluyor tum derslerden ayni kitapciktanmi cikicaz yani hepsi bir aradami bir sinavdami yok derslerin herbiri ayri ayri farkli gunlerde mi olucak ?

her dersin sinavinda kac soru olabiliyor ?

yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim arkadasar

Canım sorular test oluyor, yani şıklı. Ara sınav için netten bak kaçıncı üniteye kadar sorumlusun diye. Konuların yanındaki kısa tanımlar konunun içeriğindeki bazı önemli tanımlar. Aklında kalması için.
Sınava gelecek olursak; sınavlar iki güne dağıtılıyor. Mesela altı dersin dördünü, 2 sabah 2 öğleden sonra olmak üzere cumartesi giriyorsun. diğerleri pazar sabahına kalıyor. Soru adedi yaklaşık 30 soru oluyor.
Sana tavsiyem, konuları çalıştıktan sonra netten geçmiş yıllara ait sınav testlerinin çıktılarını al, onları cevapla.
Hadi Allah kolaylık versin.

Canım sorular test oluyor, yani şıklı. Ara sınav için netten bak kaçıncı üniteye kadar sorumlusun diye. Konuların yanındaki kısa tanımlar konunun içeriğindeki bazı önemli tanımlar. Aklında kalması için.
Sınava gelecek olursak; sınavlar iki güne dağıtılıyor. Mesela altı dersin dördünü, 2 sabah 2 öğleden sonra olmak üzere cumartesi giriyorsun. diğerleri pazar sabahına kalıyor. Soru adedi yaklaşık 30 soru oluyor.
Sana tavsiyem, konuları çalıştıktan sonra netten geçmiş yıllara ait sınav testlerinin çıktılarını al, onları cevapla.
Hadi Allah kolaylık versin.

şıklı olmasına cok sevındım :) bızımdaha sınavlar bıle ne zaman o bıle bellı değıl ılk jenerasyon da oldugumuz ıcın bıraz korkuyorum dogrusu cok tesekkurler Allah sızden razı olsun :)
pekı ara sınavdan gectıgın derslerden tekrar sınav oluyormusun acaba ? burdaki universitelerde durum cok farkli da kafamda bir suru soru var

Ara sınavdan sonra finalde de sorumlusun bu ünitelerden. Finalde de bir kaç soru çıkabiliyor ara sınav ünitelerinden.
Sana bir tavsiyem daha olacak; ara sınav notlarını yüksek almaya çalış. Finalde tüm ünitelerden sorumlu olacağın için sıkıntı yapmaman açısından.

Ben hiç ders kitaplarından çalışmamıştım. Murat yayınlarının kitaplarını almıştım. ders kitaplarında konuyu çok uzun tutuyorlar, insan sıkılıyor.
Murat yayınları alabilirsen ondan çalış derim. bir de geçmiş 2-3 yılın sınav sorularına bak. birçok soru aynı çıkabiliyor. 1. sınıf mısın?

Ben hiç ders kitaplarından çalışmamıştım. Murat yayınlarının kitaplarını almıştım. ders kitaplarında konuyu çok uzun tutuyorlar, insan sıkılıyor.
Murat yayınları alabilirsen ondan çalış derim. bir de geçmiş 2-3 yılın sınav sorularına bak. birçok soru aynı çıkabiliyor. 1. sınıf mısın?

evet 1 ci sinifim bu yil buda benim 3 cu universite degistirdigim hic yuzum gulmedi bu bakimdan cok sorunum oldu ama bu en azindan turkce ondan cok fazla korkmuyorum murat yayinlarini burda bulamam ama ilk yari yili insallah sorunsuz atlatirsam ikinci yari yil icin turkiyeye giderim diye dusunuyorum ordan alirim ayrica bu yil sistem degistigi icin kitaplarda herseyde degimis o yuzden gecmis sorulara yada yayin evlerinin kitaplarina calissam gecermiyim bilmiyorum cunku mutlaka kitaptan calisilmasi gerektigini vurgulamislardi

Back