arkadaşlar anlamadım gittiiiiii :///

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
meraba arkadaşlar bu ay da ümitlerim hüsranla sonuçlandı.. ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var ve ona normal yollardan 5. ayımda hamile kaldım.oğlumdan sonra 3 yıl korunduk 2 yıldır 2. bebiş için ugraıyoruz ama elimiz hala boşş...8 ay önce sadece klomen ve yumurta takibiyle hamile kaldım(çatlatma ignesi olmadan) fakat bebişimin kalp atımlarını duyamayınca kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım geçen ay yeni bir dr a gittimm durumu anlattım bana serophene verdi ve ovitrelleyle çatlatma ignemi oldum amaolmadı..bu ay 2. ayımdı ve bana reglimin 5. günü günde 1 serohen ve reglimin . günü 10 gün devam etmek üzere menogon önerdi bundan sonrada ovitrelle olacaktım ama bu 2 .aydan çok agır bi tedavi degilmi sizce?arkadaşım aşılama yaptırdı sadece menogon kullandı ben nie iki ilacı önerdi anlamadım ..eşimin testlerindede sorun yok bendede sizce ne yapmam lazım..kafam çok karıştı eşimede e vitamini önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…