• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ankara'da butik üretim yaptığımız minik bir çiftliğimiz var, çeşitimiz az

Köy yumurtası taze pastörize tereyağı kendi yumurtalarımızla erişte, köy yufkası, tulum peyniri ve şu an için kıvırcık var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İncek Tulumtaş köyünde yapıyoruz istediğiniz birşey olursa yakınsak ulaştırabiliriz. Evim Beştepe'de mail ....

Son düzenleyen: Moderatör:
DBB de görmüştüm sizi, yanılıyormuyum? fiyatlar konusunda mesaj kutuma bilgilendirme yapabilirmisiniz:)

İncek Tulumtaş köyünde yapıyoruz istediğiniz birşey olursa yakınsak ulaştırabiliriz. Evim Beştepe'de mail ztrk.nlfer@gmail.com

Ben de ankara cayyolundayim ve varsa koy yumurtasi ve hatta tavuk alabilirim. Fiyatlar nedir?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba yakınmış yerlerimiz tavuklarımız şu an yumurtladığı için kesmiyoruz:(( 2 yıl sonra sofralarda olacaklar köy yumurtası ulaştırabilirim ama gelip görüp içinize sinerek almanızı daha çok tercih ederim sevgiler cep ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet DBB ye mail üyesiyim üretici üyeliği için sıradayım bekliyorum

Merhaba yakınmış yerlerimiz tavuklarımız şu an yumurtladığı için kesmiyoruz:(( 2 yıl sonra sofralarda olacaklar köy yumurtası ulaştırabilirim ama gelip görüp içinize sinerek almanızı daha çok tercih ederim sevgiler cep ...

İsminiz neydi telefonu kaydedeyim.

Görüşmek üzere bu arada keçi sütü soran çok oluyordu yakın bir köyde buldum herhafta çarşamba günleri bana keçi sütü bırakacaklar ilgilenirseniz sizede isteyelim bu arada ben isminizi sormayı unuttum kusura bakmayın bugün o kadar çok yoruldumki bahçede dalgınım biraz selamlar

İsmim Gülce Bayrakci;) keci sutu pek icilmiyor bizde maalesef ama yumurta kesin istiyorum;)

Back