• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ameliyatım yarin dua edin

Gogsum çok ayrık duruyor. Doktorum normal dedi ama siz de de mi öyle oldu.tesk canim ilgin icin

325 cc kas altı koltuk altı kesisi oldu. Bi de karın bölgemden kök hücre yöntemiyle yağ alinip gogsun alt kısmına ekleme yapıldı. Natrelle alergan silikon takildi. Ferruh bey de sagolsun cok ilgili.Beni soran herkese tesk ederim.

Geçmiş olsun. Ayriklik göğüs yumusayinca azaliyor. Benim iki ay sonra yaklasmislardi. Ilk bir ay baskı oluyor sonra geçiyor.

Arkadaslar yalnız başıma hiç bişey yapamiyorum. Göğüs kısmı çık gergin yatıp kalkarken çok zorlaniyorum . ne zaman geçer bu şikayetleriM?

Arkadaslar yalnız başıma hiç bişey yapamiyorum. Göğüs kısmı çık gergin yatıp kalkarken çok zorlaniyorum . ne zaman geçer bu şikayetleriM?

Canım ben 3. Gün den sonra yavaş yavaş kendim kalkabildim bende hiçbir şey yapamıyordum. 1 hafta sonra çok daha rahat oluyor baskı hissi de bayağı azalıyor.

Tesk canım. direnlerin var mıydı ne zaman çıkıyor biliyor musun
Canım geçmiş olsun sen salı günü ameliyat oldun heralde hala hastanede misin yoksa eve çıktın mı? Ben de salı salı günü oldum c.tesi çıkacak direnlerim.

Ben de salı günü oldum canım. Evdeyim şu anda. Sen nerde oldun ameliyatı canım geçmiş olsun. Yatıp kalkarken çok zorlaniyorum. Bandajlar çok sıkı. Kambur gibi yürüyorum. Umarım ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırIz. Cektigimize değer

Ben de salı günü oldum canım. Evdeyim şu anda. Sen nerde oldun ameliyatı canım geçmiş olsun. Yatıp kalkarken çok zorlaniyorum. Bandajlar çok sıkı. Kambur gibi yürüyorum. Umarım ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırIz. Cektigimize değer
Canım ben ankara da oldum hem dikleştirme hem protez oldu.ben de sütyen yok göğüs ucum açık ve direnler takılı ben bunların yanında lazer lipo da oldum o yüzden lipo ağrıları göğüs ağrılarımı bastırdı.inş.canım güzel sonuçlarla karşılaşırız yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Senin dr un kimdi hangi hastane de oldun
Ben de ankarada oldum.ferruh bingül doktorum. Ben de de sütyen yok seninki gibi ucu açık şekilde ve direnç takılı. Benimde karın bolgemden ufak bi yağ alındı memeye eklendi. Çok geçmiş olsun tekrar

Ben de ankarada oldum.ferruh bingül doktorum. Ben de de sütyen yok seninki gibi ucu açık şekilde ve direnç takılı. Benimde karın bolgemden ufak bi yağ alındı memeye eklendi. Çok geçmiş olsun tekrar
Gecmis olsun zeynpfeli zeynpfeli birkac gün sabret. Bir hafta on günü atlattinmi hersey normallesecek, merak etme. Koltuk alti son zamanlarda daha sık okuyorum, kesi izini merak ettim. Hersey gönlünce olsun :)

Canım ben ankara da oldum hem dikleştirme hem protez oldu.ben de sütyen yok göğüs ucum açık ve direnler takılı ben bunların yanında lazer lipo da oldum o yüzden lipo ağrıları göğüs ağrılarımı bastırdı.inş.canım güzel sonuçlarla karşılaşırız yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur.
Sanada gecmis olsun B Bybt
Senin lipoda olunca biraz daha agir geciyordur. Bol bol yürüyüs yap canim, kendini daha iyi hissedeceksin. Biraz yazarmisin, senin ne takildi, kac cc, diklestirmede olmussun. Lipoda nekadar yag cekildi?
Sorunsuz sürecin olur insallah :)

Sanada gecmis olsun B Bybt
Senin lipoda olunca biraz daha agir geciyordur. Bol bol yürüyüs yap canim, kendini daha iyi hissedeceksin. Biraz yazarmisin, senin ne takildi, kac cc, diklestirmede olmussun. Lipoda nekadar yag cekildi?
Sorunsuz sürecin olur insallah :)
Sağol canım benim lolipop şeklinde dikleştirme oldu 150 cc yuvarlak zar altı protez takılmış.aslında benim aklımda hiç lipo yoktu ama sizleri gördükçe bi hevese geldim:) lipo yerlerim basen,üst bacak arka kısmı,bel,karın,simitler ama ne kadar yağ alındığını bilmiyorum yağları gördük ama miktar olarak bilmiyorum canım en az 3 litre vardır.Biraz ağır geçiyor evet evin için de yürüyebildiğim kadar yürüyorum.

Sağol canım benim lolipop şeklinde dikleştirme oldu 150 cc yuvarlak zar altı protez takılmış.aslında benim aklımda hiç lipo yoktu ama sizleri gördükçe bi hevese geldim:) lipo yerlerim basen,üst bacak arka kısmı,bel,karın,simitler ama ne kadar yağ alındığını bilmiyorum yağları gördük ama miktar olarak bilmiyorum canım en az 3 litre vardır.Biraz ağır geçiyor evet evin için de yürüyebildiğim kadar yürüyorum.
Zoru atlatmışsın canım bundan sonra hergün daha iyi olacaksın. Lipo zorluyor insanı, oturp kalkarken birkaç saniye sızlıyor ama insan incelmeleri görünce mutlu oluyor. Tekrar geçmiş olsun canım.

Back