Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ameliyatım yarin dua edin
- Konu Sahibi zeynpfeli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2008
- 90
- 74
- 303
Dün çok ağrım oldu hala hastanedeyim.gogsumde yöğün baskı var
Çok geçmiş olsun canım. O baskı hissi 1 hafta sürmüştü bende de zamanla kalmıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Sağol canim. Bilgi için tesk. kesinlikle ameliyata yalnız gitmeyin.mutlaka refakatçiniz olsun.Geçmiş olsun. Ayriklik göğüs yumusayinca azaliyor. Benim iki ay sonra yaklasmislardi. Ilk bir ay baskı oluyor sonra geçiyor.
- 13 Kasım 2008
- 90
- 74
- 303
Arkadaslar yalnız başıma hiç bişey yapamiyorum. Göğüs kısmı çık gergin yatıp kalkarken çok zorlaniyorum . ne zaman geçer bu şikayetleriM?
Canım ben 3. Gün den sonra yavaş yavaş kendim kalkabildim bende hiçbir şey yapamıyordum. 1 hafta sonra çok daha rahat oluyor baskı hissi de bayağı azalıyor.
Canım geçmiş olsun sen salı günü ameliyat oldun heralde hala hastanede misin yoksa eve çıktın mı? Ben de salı salı günü oldum c.tesi çıkacak direnlerim.Tesk canım. direnlerin var mıydı ne zaman çıkıyor biliyor musun
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Canım ben ankara da oldum hem dikleştirme hem protez oldu.ben de sütyen yok göğüs ucum açık ve direnler takılı ben bunların yanında lazer lipo da oldum o yüzden lipo ağrıları göğüs ağrılarımı bastırdı.inş.canım güzel sonuçlarla karşılaşırız yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur.Ben de salı günü oldum canım. Evdeyim şu anda. Sen nerde oldun ameliyatı canım geçmiş olsun. Yatıp kalkarken çok zorlaniyorum. Bandajlar çok sıkı. Kambur gibi yürüyorum. Umarım ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırIz. Cektigimize değer
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
Ben de ankarada oldum.ferruh bingül doktorum. Ben de de sütyen yok seninki gibi ucu açık şekilde ve direnç takılı. Benimde karın bolgemden ufak bi yağ alındı memeye eklendi. Çok geçmiş olsun tekrarSenin dr un kimdi hangi hastane de oldun
Sağol canımBen de ankarada oldum.ferruh bingül doktorum. Ben de de sütyen yok seninki gibi ucu açık şekilde ve direnç takılı. Benimde karın bolgemden ufak bi yağ alındı memeye eklendi. Çok geçmiş olsun tekrar
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Gecmis olsun zeynpfeli birkac gün sabret. Bir hafta on günü atlattinmi hersey normallesecek, merak etme. Koltuk alti son zamanlarda daha sık okuyorum, kesi izini merak ettim. Hersey gönlünce olsun :)Ben de ankarada oldum.ferruh bingül doktorum. Ben de de sütyen yok seninki gibi ucu açık şekilde ve direnç takılı. Benimde karın bolgemden ufak bi yağ alındı memeye eklendi. Çok geçmiş olsun tekrar
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Sanada gecmis olsun B BybtCanım ben ankara da oldum hem dikleştirme hem protez oldu.ben de sütyen yok göğüs ucum açık ve direnler takılı ben bunların yanında lazer lipo da oldum o yüzden lipo ağrıları göğüs ağrılarımı bastırdı.inş.canım güzel sonuçlarla karşılaşırız yoksa çok büyük hayal kırıklığı olur.
Senin lipoda olunca biraz daha agir geciyordur. Bol bol yürüyüs yap canim, kendini daha iyi hissedeceksin. Biraz yazarmisin, senin ne takildi, kac cc, diklestirmede olmussun. Lipoda nekadar yag cekildi?
Sorunsuz sürecin olur insallah :)
- 21 Ocak 2015
- 107
- 91
- 63
- 42
İnş canım. Bıraz toparlanayim kesi izini eklerim albumeGecmis olsun zeynpfeli birkac gün sabret. Bir hafta on günü atlattinmi hersey normallesecek, merak etme. Koltuk alti son zamanlarda daha sık okuyorum, kesi izini merak ettim. Hersey gönlünce olsun :)
Sağol canım benim lolipop şeklinde dikleştirme oldu 150 cc yuvarlak zar altı protez takılmış.aslında benim aklımda hiç lipo yoktu ama sizleri gördükçe bi hevese geldim:) lipo yerlerim basen,üst bacak arka kısmı,bel,karın,simitler ama ne kadar yağ alındığını bilmiyorum yağları gördük ama miktar olarak bilmiyorum canım en az 3 litre vardır.Biraz ağır geçiyor evet evin için de yürüyebildiğim kadar yürüyorum.
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Zoru atlatmışsın canım bundan sonra hergün daha iyi olacaksın. Lipo zorluyor insanı, oturp kalkarken birkaç saniye sızlıyor ama insan incelmeleri görünce mutlu oluyor. Tekrar geçmiş olsun canım.Sağol canım benim lolipop şeklinde dikleştirme oldu 150 cc yuvarlak zar altı protez takılmış.aslında benim aklımda hiç lipo yoktu ama sizleri gördükçe bi hevese geldim:) lipo yerlerim basen,üst bacak arka kısmı,bel,karın,simitler ama ne kadar yağ alındığını bilmiyorum yağları gördük ama miktar olarak bilmiyorum canım en az 3 litre vardır.Biraz ağır geçiyor evet evin için de yürüyebildiğim kadar yürüyorum.