Yarın öğlen 12 de ameliyatım var. Doktorum ferruh bingul. Kas altı 325 cc koltuk altı takılacak. Çok heyecanliyim.dua edin
İnşallah canım tesekkurlerŞimdiden çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah herşey istediğin gibi olur
Tesk canim sagolunSimdiden gecmis olsumn.kolayca atlatirsin insallah
Tesk canim. Hastaneye yanıma ne alsam acabaŞimdiden geçmiş olsun ağrısız sızısız ve sorunsuz olsn inşallah
Önden Düğmeli ya da fermuarlı pijama eşofman falan al giymesi kolay olsunTesk canim. Hastaneye yanıma ne alsam acaba
Allah yardımcın olsun,şans seninle olsunYarın öğlen 12 de ameliyatım var. Doktorum ferruh bingul. Kas altı 325 cc koltuk altı takılacak. Çok heyecanliyim.dua edin
Tesk canim. Hastaneye yanıma ne alsam acaba
Tesk caniminsallah hersey gönlünce olur...bol sanslar
Bol bi atlet varsa al ama ben normal de atletim dardır ama eskimiş bollaşmış bi atletim vardı onu giymiştimAtlet almama gerek var mı? Sargı olacağı için giyilebiliyor mu acaba
Canim ameliyatin nasil gecti.umarim iyisindirYarın öğlen 12 de ameliyatım var. Doktorum ferruh bingul. Kas altı 325 cc koltuk altı takılacak. Çok heyecanliyim.dua edin
Dün çok ağrım oldu hala hastanedeyim.gogsumde yöğün baskı varCanim ameliyatin nasil gecti.umarim iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?