- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi kumrukusum
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfayı oku ve kaldığımız yerden devam et Allah hepimizden razı olsun inşallah aminbende katılmak isterim hangi esmalrı okuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfayı oku ve kaldığımız yerden devam et Allah hepimizden razı olsun inşallah aminbende katılmak isterim hangi esmalrı okuyorsunuz
Canim günde bir esma ül hüsna okuyoruz mesela pazartesi El- MUKADDİM 184 defa Hergün ayri esmaül hüsna okuyoruz tabikide sayisinca okumak daha sevabi boldur , en iyisini Rabbimiz bilir elbet ,istersen bizmle hergün okuyabilirsin yalniz ilk saydaki yazilanlari oku sonra bizim kaldigimiz yerden baslayabilirsin sende Allahü Teala yar ve yardimcin olsun aminBende katiliyorum
Ya halim zikrini 99 gün cekcem
Peki her gün kac tane okumaliyim
Kafama gore mi okuyayim
Yoksa ebcet degerine göre mi okuyayım
Nasil okumaliyim
Hangisinin sevabi boldur?
ESMA-ÜL HÜSNA, NE İÇİN KAÇ KERE OKUNUR?
çıklama: Esma-ül Hüsna ile duaya başlayacağınız zaman önce 99 ismi şerifi bir okuyunuz sonra 100 istiğfar ve 100 salatü selam getiriniz. Bir Fatiha, üç ihlas, bir Felak, bir Nas süresi okuyup sevabını önce Efendimiz Hz.Muhammed (aleyhisselam) sonra diğer peygamberlere sonra Ashab-ı kiram’a sonra altın sinsile meşayıhı kiram’a hediye etmek lazımdır. Zira Allah dostlarının hatırına duaları kabul eder.
Hangi ismi şerifi okuyacaksanız ismin başına “ya” kelimesi getiriniz. Mesela: Er-rahman ismi şerifini – ya Rahim şeklinde tesbih ediniz. Burada yazılan ismi şerif ve dualar Kenzul ulumi-l mehki kitabından alınmıştır.
Hangi tesbihe başladıysanız o ismi şerifi 99 gün çekmeye gayret ediniz. Biiznillah istek ve hacetleriniz kısa zamanda gerçekleşir. Dualar Allah’a edilir, duaları Allah kabul eder. Bize düşen sebat ve gayrettir. Tevfik Allah’tandır. ” Allah’ın güzel isimleri vardır, Onunla kendisine dua ediniz.” (Araf 173)
Canım sen bu ılk sayfayı oku ve mesela bugün 19 agustos 2015 = 37 defa okuyacağız hergün başka Allahü Tealanın isimlerini zikir edeceğiz....bu aralar kafam karısık anlayamadım tam istedigimiz esma yı mı okuyacaz yoksa belli bi tanemi hiç anlamadım
ya ALLAH MI OKUYACAGIZCanım sen bu ılk sayfayı oku ve mesela bugün 19 agustos 2015 = 37 defa okuyacağız hergün başka Allahü Tealanın isimlerini zikir edeceğiz....