• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşlar akşama yemeğe davetliyim kayınvalidemlere yemeğe giderken ne alsam

• Konu Sahibi Konu Sahibi sukut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
çok kararsız kaldım bi keresinde yaş pasta aldım nişanlım hep tatlı alıyo gelirken ben ne alsam sizce arkidişler kaydirigubbakcemile5

güzel bahar çiçekleri çıktı , bir buket çiçek yaptırıp götürebilirsin bence

bu akaşm bende gidiyorum minik bi saksıda sümbül aldım çok şirin duruyor

bende çiçek almaya niyetlendim bulamadım bişi koçtaşa gitcektim geç oldu diye gidemedim.en yakın orda var .bende tatlı aldım
Allah razı olsun önerileriniz için
bu arada kayın pederim bana bileklik almış oraya gidince koluma taktı :))
böyle aileye can kurban hep giderim sempatiksalakcinni

ben olsam bende hep giderim harika ya :D hep böyle mutlu olmanızı temenni ederim cnm

valla bende gıderdım :)Bu seferkı gıdısıne yetısemedım ama bır daha gıdersen aklında olsun bence kendın bırsey yap. Kek pasta tatlı tarzı bırsey. Senın emek verdıgın bırsey onların daha cok hosuna gıdecektır.

bende çiçek almaya niyetlendim bulamadım bişi koçtaşa gitcektim geç oldu diye gidemedim.en yakın orda var .bende tatlı aldım
Allah razı olsun önerileriniz için
bu arada kayın pederim bana bileklik almış oraya gidince koluma taktı :))
böyle aileye can kurban hep giderim sempatiksalakcinni

Allah bir ömür boyu mutlu etsin canm.İnşallah hep böyle devam eder

[QUOTE=rbcn;11923630]valla bende gıderdım :)Bu seferkı gıdısıne yetısemedım ama bır daha gıdersen aklında olsun bence kendın bırsey yap. Kek pasta tatlı tarzı bırsey. Senın emek verdıgın bırsey onların daha cok hosuna gıdecektır. [/QUOTE]

evet haklısın daha güzel olur ama çalıştığım için gözüm kesmii evde yapıp getirmek boshayallersmile

ama kayınpederin yapıp bi gün iş yerine yapıp götürücem olumunekankayizsmile
iyi bi fikir sende uygula cicişşkaydirigubbakcemile5

valla bende gıderdım :)Bu seferkı gıdısıne yetısemedım ama bır daha gıdersen aklında olsun bence kendın bırsey yap. Kek pasta tatlı tarzı bırsey. Senın emek verdıgın bırsey onların daha cok hosuna gıdecektır.

cidden bu çok güzel bi fikir ya..aklımda bulunsun..teşekkürler rbcnkaydirigubbakcemile5

Back