- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
-
- Konu Sahibi birgxuxl38
arkadaslar ben simdi ALLAHin izniyle 5+2 hamileyim yarin doktora gidecegim sizce kese görünürmü bizim burda her zaman alttan bakiyorlar cok korkuyorum aklima takildi sizinle paylasmak istedim
bilmemki diptis belki dedim karindan bakilmasi alta ragmen degisik olabilir diye düsündüm ama bilgin icin saol yarin ozaman doktora giderkende suyu yanima alim orda beklerken icerim bazen cok bekletiorlar
arkadaslar ben simdi ALLAHin izniyle 5+2 hamileyim yarin doktora gidecegim sizce kese görünürmü bizim burda her zaman alttan bakiyorlar cok korkuyorum aklima takildi sizinle paylasmak istedim
Canim Arkadaslarim Siz Beni Yanlis Anlamissiniz Ben Demek Istiyorumki Yani Burda Alttan Bakiyorlarya Ozaman Alttan Baktiklari Icin Daha Iyi Görebilinir Diye Yazdim Beni Onu Eger Alttan Bakmak Zaten Zarar Olsaydi Almanyada Hic Cocuk Olmazdi Heralde :)))
Bu Arada Doktorumu Aradim Bugün Haftaya Carsambaya Termin Verdi Ozamana Daha Iyi Belli Olur Görünür Diye
BİZDE TABİKİ ZARARLI OLMADIĞINI BİLİYORUZ. BEN SENİN KORKTUĞUNU SANMIŞTIM RAHATLAMAN İÇİN BİŞEYLER YAZDIK AYRICA TÜRKİYE'DE DE ALTTAN BAKIYORLAR CANIM.AMA BİRAZ AĞRI VERİYOO TABİİ BEN SANA DOĞRUSUNU SÖYLİYEYİM.YAA İĞRENÇ BİŞEY İŞTE İÇİNİ OYUYOLAR SANKİ.HEM HAFTAYA GİTMEN GİTMEN DAHA İYİ OLMUŞ KALBİNİDE GÖRÜRSÜN BÜYÜK İHTİMAL,
Ayne öyle Canimmm Değer Valla
VALLA BEN KASIM AYINDAN BERİ İSTİYORUM DOLAYISIYLADA KASIM AYINDAN BERİ KORUNMUYODUK NİSAN AYINA KISMETETTİ ALLAH ŞUAN 8+4 HAFTALIK HAMİLEYİM MAŞALLAAAHHHH BEBEĞİMEsen kac haftalik hamilesin??ne zamandir istiyordunuz