arkadaslar aklima bi soru takildi !!!

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
37
arkadaslar ben simdi ALLAHin izniyle 5+2 hamileyim yarin doktora gidecegim sizce kese görünürmü bizim burda her zaman alttan bakiyorlar cok korkuyorum aklima takildi sizinle paylasmak istedim

arkadaslar ben simdi ALLAHin izniyle 5+2 hamileyim yarin doktora gidecegim sizce kese görünürmü bizim burda her zaman alttan bakiyorlar cok korkuyorum aklima takildi sizinle paylasmak istedim

hayatım alttan baksa ne olur ki? :teselli: eğer çok tedirgin edecekse seni bolca su iç sıkış öyle git. o zaman kesin gözükür hayatımŞeniz

bilmemki diptis belki dedim karindan bakilmasi alta ragmen degisik olabilir diye düsündüm ama bilgin icin saol yarin ozaman doktora giderkende suyu yanima alim orda beklerken icerim bazen cok bekletiorlar

alttanda baktığında görebilir canım keseyi. kimisinde yanlış bir inanış var yok düşük olur yok bebeğe zarar verir diye şakkıdı kesinlikle yok böyle birşey. eğer o aletle bakarken tepişmezsen bişi olmuo :roflol: ama illakide üstten baktıracaksan al yanına 1 lt su iç bol bol jeyyar

bilmemki diptis belki dedim karindan bakilmasi alta ragmen degisik olabilir diye düsündüm ama bilgin icin saol yarin ozaman doktora giderkende suyu yanima alim orda beklerken icerim bazen cok bekletiorlar

yok canim benim öyle bi düsüncem yok benim demek istedigim alttan bakildiginda daha iyi sonuc veriyor diye biliyorum o yüzden 5 haftalik hamileyimya alttan bakilirsa daha iyi görülürmü demek istemisim benim türkcem biraz kit idare idiver

:roflol: kıs yok türkçem maaşallah yerinde ama ben dana kafalıyım anlamamışım :roflol: alttanda üsttende bakıldığında aynı derecede görülüyor. zaten şu dönmde kalp atışı dinleyemeyeceğin için üstten yada alttan bakılması farketmez. önemli olan kese görünmesi. ama büyük ihtimal karından bakılan ultrasonla görülür. eğer onunla göremezse bakar doktorun :nazar: allah nazarlardan saklasın kocanı, seni ve bebişini Şeniz

canım yaa seni çok iyi anlıyorum sen şimdi heyecanlı tedirginsin ama göreceksin bebişini sen takma kafana bunu 5 haftalıksa görürsün alttan baksın dok emin ol görünür hem bir zararıda yok kulaktan dolma laflara aldırış etme yarın artık bebişini anlatırsın bize resminide alırsın sıkma canını:1hug::nazar::nazar:

canim altan bakmalarinda zarar yok cünki üsten baktiklarinda gözükmezzaten ilk birkac haftalikta alttan bakarlar zaten 4 hafta sonraya yine termin verir sonrada hep üstten bakarlar hic tedirgin olma zarari olsa zaten yapmazlar degilmi kendine dikkat et sana söyleyim bu kablosuz internetde saglikli deyilmis bebek icin sende en iyisi kabloya baglattir leptipunu olurmu ilk üc ayin cok önemli öpüldün canim

evet cnm gorunur alttan bakmasi icinde neden korkuyorsunki cnm ya gayet dogal bisey valla ben cok alistim zaten 3 ay sonra karindan bakmaya baslayacaklar eeee burasi oyle idare edecez artik allahtan benim 3 haftam kaldi artik seninde basina cnm sen simdi onu dusunmede bebisinin sagligini dusun cnm umarim hersey yolunda gider optum

Hiç Bişeysik Olmaz Alişirsin Zaten Hem O Keseyi Görmek Için Değer Bence Hem Keseyi Görünce Aklinda Hiç Bişi Kalmiyoo .5. Haftan Da Olduguna Gore Keseyide Görursun Goremezsen Panik Yapma 3-4 Gun Sonra Yine Gidrer Ve Kesin Görürsün çünkü Gebelik Haftani Hesaplarken 2 Yada 3 Gnün Hata Payi Olabiliyo.

Loracimmm Bu Arrada Ben Buraya Kayit Olmadan önce Hep Senin Yazilarini Takip Ederdim çünkü Ayni Günlerde Yumrtladik Sayilai Hemen Hemen Ve Bende Hamileyim Ikimizin Kiz Belirtilşerimiz Bilee Aynii Senle Hamilelik öncesi Ve Onrasi Da Dahil Olmak üzere Hamilelik Tarihleri Birbirine Cok Yakin Sen Benden Sanirin 3 Yada 5 Gün Fazlasin.

Canim Arkadaslarim Siz Beni Yanlis Anlamissiniz Ben Demek Istiyorumki Yani Burda Alttan Bakiyorlarya Ozaman Alttan Baktiklari Icin Daha Iyi Görebilinir Diye Yazdim Beni Onu Eger Alttan Bakmak Zaten Zarar Olsaydi Almanyada Hic Cocuk Olmazdi Heralde :)))
Bu Arada Doktorumu Aradim Bugün Haftaya Carsambaya Termin Verdi Ozamana Daha Iyi Belli Olur Görünür Diye

Canim Arkadaslarim Siz Beni Yanlis Anlamissiniz Ben Demek Istiyorumki Yani Burda Alttan Bakiyorlarya Ozaman Alttan Baktiklari Icin Daha Iyi Görebilinir Diye Yazdim Beni Onu Eger Alttan Bakmak Zaten Zarar Olsaydi Almanyada Hic Cocuk Olmazdi Heralde :)))
Bu Arada Doktorumu Aradim Bugün Haftaya Carsambaya Termin Verdi Ozamana Daha Iyi Belli Olur Görünür Diye

BİZDE TABİKİ ZARARLI OLMADIĞINI BİLİYORUZ. BEN SENİN KORKTUĞUNU SANMIŞTIM RAHATLAMAN İÇİN BİŞEYLER YAZDIK AYRICA TÜRKİYE'DE DE ALTTAN BAKIYORLAR CANIM.AMA BİRAZ AĞRI VERİYOO TABİİ BEN SANA DOĞRUSUNU SÖYLİYEYİM.YAA İĞRENÇ BİŞEY İŞTE İÇİNİ OYUYOLAR SANKİ.HEM HAFTAYA GİTMEN GİTMEN DAHA İYİ OLMUŞ KALBİNİDE GÖRÜRSÜN BÜYÜK İHTİMAL,

BİZDE TABİKİ ZARARLI OLMADIĞINI BİLİYORUZ. BEN SENİN KORKTUĞUNU SANMIŞTIM RAHATLAMAN İÇİN BİŞEYLER YAZDIK AYRICA TÜRKİYE'DE DE ALTTAN BAKIYORLAR CANIM.AMA BİRAZ AĞRI VERİYOO TABİİ BEN SANA DOĞRUSUNU SÖYLİYEYİM.YAA İĞRENÇ BİŞEY İŞTE İÇİNİ OYUYOLAR SANKİ.HEM HAFTAYA GİTMEN GİTMEN DAHA İYİ OLMUŞ KALBİNİDE GÖRÜRSÜN BÜYÜK İHTİMAL,

insALLAH ALLAHim kismet ederse ozaman görürüm alttan bakmaya aslinda kendini serbest birakirsan benim doktorum fazla agritmiyor ama öyle yada böyle bebeklerimiz icin mecbur katlanacagiz Şeniz

X