- 2 Ağustos 2020
- 153
- 113
- 18
- 35
- Konu Sahibi petite_parisienne
Selam yeni üyeyim . Erkek arkadaşımla geçen ay adetim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadık . Bunu daha öncede yapmıştık asla bi sıkıntı olmamıştı. Neyse ilişkiden 1 hafta sonrasında gögüslerimde şişme oldu ve çok ağrıyordu . Yani hamile kalınsa insanın hemen gögsü 1 haftada şişer mi ? Sonuçta hamilelik bi süreç değil mi ? Ben çok taktım ondan sonra ve bilmiyorum sanırım ondan dolayı gecikti çünkü bende şuan göğüslerimin dolgunluğu hariç hiçbir belirti yok . Arada rahmime bıçak batıyor gibi . Ama dün ve bugün çok ağrım oldu sabaha kadar karnım ağrıdı ama adet ağrısından farklı gibi ama Sabaha kadar o ağrıyı hissettim . Lütfen bana akıl verin o kadar korkuyorum ki
Zaten evlenmeyi düşünüyoruz ama karantina döneminde işsiz kaldım bu sebepten maddi ikimizde güçlü değiliz . Ertelemek zorunda kaldık . Test yapmaya ödüm kopuyor . Sizce hamile olabilir miyim cidden ağrım var şuan yazarken bile
Zaten evlenmeyi düşünüyoruz ama karantina döneminde işsiz kaldım bu sebepten maddi ikimizde güçlü değiliz . Ertelemek zorunda kaldık . Test yapmaya ödüm kopuyor . Sizce hamile olabilir miyim cidden ağrım var şuan yazarken bile