- 12 Mart 2021
- 65
- 27
-
- Konu Sahibi asiyeningunleri
Ah kıyamam ben de 2 yıllık evliyim sizi çok iyi anlıyorum Allahım sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum❤Gerçekten öyle ama ben 1 yıldır çocuk bekliyiyorum 6 aydırda kafaya çok taktim dün kan testi verdim 2 3 saate öğrenecem halimi görmeyin elim ayağım titrıyor
Ben de şu an aynı durumdayım bat 2 gün geçti normalde hiç aksamaz tam gününde olurdu hatta çoğu zaman 1 gün önce olurdu ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım da batmalar oluyo ve bugün başım çok ağrıyo test yaptım ama negatif çıktı pazartesi randevum var adet olmazsam kan testi vericem ben deArkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Inşallah hamilesindir canım bende de aynı belirtiler var hafif mide bulantısı sabahları ve akşamları karın ağrısı halsizlik ama regl olucm diye korkuyorumŞuan 3 gün geçti test yaptım üst üste silik çıktı kan testi verdim. Kasık ağrıları iştahsızlık yüzüm ateş gibi yanıyor bazende çok üşüyorum sürekli wc ye gidiyorum ama o psikolojik olabilir acaba adetmi oldum diye koşuyorum wc ye bakmak bile istemiyorum kan görmek istemiyorum
Allah gönlünüze göre versinBen de şu an aynı durumdayım bat 2 gün geçti normalde hiç aksamaz tam gününde olurdu hatta çoğu zaman 1 gün önce olurdu ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım da batmalar oluyo ve bugün başım çok ağrıyo test yaptım ama negatif çıktı pazartesi randevum var adet olmazsam kan testi vericem ben de
Amin canım inşallahhhhhh mübarek 3 aylar hürmetineInşallah hamilesindir canım bende de aynı belirtiler var hafif mide bulantısı sabahları ve akşamları karın ağrısı halsizlik ama regl olucm diye korkuyorumAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin rica etsem hangi marka test yaptınız söyleyebilir misinizAllah gönlünüze göre versin
Canim benimde ayni belirtiler var tamamen regl belirtileri bat a 2 gun var 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatifŞuan 3 gün geçti test yaptım üst üste silik çıktı kan testi verdim. Kasık ağrıları iştahsızlık yüzüm ateş gibi yanıyor bazende çok üşüyorum sürekli wc ye gidiyorum ama o psikolojik olabilir acaba adetmi oldum diye koşuyorum wc ye bakmak bile istemiyorum kan görmek istemiyorum
Malesef canım test şimdi açıklandı 0.10 yani negatifCanim benimde ayni belirtiler var tamamen regl belirtileri bat a 2 gun var 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatifama bence senin var Rabbim insallah nasip etsin haber ver sonucunu ❤
Canım benim henüz çocuğum yok ama bu konuda öyle hamile olduğunu anlayan çok kişi var. Adet ağrısıyla birebir olduğu için zaten çoğu kadın ayırt edemiyorArkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Bende görmüştüm ama kanda 0.10 çıktıadet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı o yüzden test yap ben gecikmeden yaptım çift çizgiyi gördüm
Evde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün kanda pozitif çıktı klomen yazsın diye gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim pozitif çıktı kanamam olunca dr bana hap verdi ve durdu kanamam kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun canımbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
geçmiş olsun canım şimdi nasilsin? ben adet oldum malesefEvde test yaptım tek çizgi çıktı 12. Gün kanda pozitif çıktı klomen yazsın diye gittim Aralık ayında klomen kullandım tekrar yazsın diye gittim pozitif çıktı kanamam olunca dr bana hap verdi ve durdu kanamam kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun canım
Beklemedeyim öğleden sonraya kan testi vermeye gidicemgeçmiş olsun canım şimdi nasilsin? ben adet oldum malesef
ayyy inşallah hamilesindir bize de haber verBeklemedeyim öğleden sonraya kan testi vermeye gidicem4.gün bugün bat geçeli ama hayırlısı olsun canım
Canım idrar tahlili de verdim geçen ay enfeksiyon vardı o gayet normal çıktıayyy inşallah hamilesindir bize de haber ver
Canım sonuçlarım çıkmışayyy inşallah hamilesindir bize de haber ver
hamilesindir inşallah?Canım sonuçlarım çıkmış