- 5 Mart 2021
- 81
- 31
- 29
-
- Konu Sahibi asiyeningunleri
Genelde öyle olur ama neden test yapmadınız varsa çıkarArkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Bence test yapın adet olacakmış gibi ağrılar da oluyor çünkü.Arkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Kan testi verdim yarın çıkacakmış sonuç inşallah hayırlı sonuçlar olur bebiş olurBence test yapın adet olacakmış gibi ağrılar da oluyor çünkü.
İnşAllahKan testi verdim yarın çıkacakmış sonuç inşallah hayırlı sonuçlar olur bebiş olur
Şuan bende öyleyim ama sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye gelmesin diyede dua ediyorum . adet olacakmış gibi ağrılarınız oldumu bel kasık karın bacak ağrısı gibiTam 15 gün geçtikten sonra test yapmıştım ben. Çünkü sürekli negatif olunca o kadar bekledik yani ama adet olacakmışım gibi oluyordu her seferinde o acıdan da bekledim
Adet olmadan önce ki ağrılarınız oldumu karın kasık bel bacak gibiBen de aynı durumu yaşadım. Sürekli tuvalete gidiyordum geldi mi diye. Allah gönlünüze göre versin
Anlatırmısınız kaç gün geçti ağrılarınız belirtileriniz gibiBen canım kesınlıkle hamıle olmadıgımı dusunuyordym
Evet hepsi olduAdet olmadan önce ki ağrılarınız oldumu karın kasık bel bacak gibi
Aynı bende öyleydim. Rabbim sizede isteyen herkese de versin inşallah...Şuan bende öyleyim ama sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye gelmesin diyede dua ediyorum . adet olacakmış gibi ağrılarınız oldumu bel kasık karın bacak ağrısı gibi
Aynı durumu bende yaşıyorum 3 gün geçti üzerinden ama regl belirtisi gibi şeyler yaşıyorum. Ayırt edemiyorum ne olduğunu umutlanıp test yapmak istemiyorum daha beklemek istiyorum ama çok zor beklemek. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤Arkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Gerçekten öyle ama ben 1 yıldır çocuk bekliyiyorum 6 aydırda kafaya çok taktim dün kan testi verdim 2 3 saate öğrenecem halimi görmeyin elim ayağım titrıyorAynı durumu bende yaşıyorum 3 gün geçti üzerinden ama regl belirtisi gibi şeyler yaşıyorum. Ayırt edemiyorum ne olduğunu umutlanıp test yapmak istemiyorum daha beklemek istiyorum ama çok zor beklemek. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤