Arkadaşlar Adet olacakmış gibi hissedip hamile kalanlar varmı lütfen yardım edin adetten kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu ?

Tam 15 gün geçtikten sonra test yapmıştım ben. Çünkü sürekli negatif olunca o kadar bekledik yani ama adet olacakmışım gibi oluyordu her seferinde o acıdan da bekledim

Tam 15 gün geçtikten sonra test yapmıştım ben. Çünkü sürekli negatif olunca o kadar bekledik yani ama adet olacakmışım gibi oluyordu her seferinde o acıdan da bekledim
Şuan bende öyleyim ama sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye gelmesin diyede dua ediyorum . adet olacakmış gibi ağrılarınız oldumu bel kasık karın bacak ağrısı gibi

Adet olacakmış gibi ağrılar benim 8 belkide daha uzun devam etti.doktorlar regl tarihi gelip hamilelik olunca aynı tarihlerde özellikle ağrı olabilir diyor

EKsik olmuş 8 hafta belkide daha uzun süre devam etti ağrılar özellikle geceleri düşük yapacam diye korkarak tuvalwte gidiyordum

Ben de bayağı regl olmayı bekliyordum. Korunmasız tek ilişki olmuştu o ay ve pek ihtimal vermiyordum çok da beklentim yoktu. Regl belirtleri geldi. Regl olmadım. Stres yaptım bilinçaltında sanırım korunmasız ilişkiden dolayı dedim kendi kendime.
Şarap içtim. Şarap söktürür beni. Ama fazla içemedim karnım ağrıdı midem bi tuhaf oldu regl olucam gibi.
neyse sabaha kesin gelir dedim gelmedi.
1 hafta sessizce bekledim kimseye bir şey demeden.
1 hafta regl olucam gibi oldum ama en sonunda kan verdim pozitifti

Şuan bende öyleyim ama sürekli wc ye gidiyorum geldimi diye gelmesin diyede dua ediyorum . adet olacakmış gibi ağrılarınız oldumu bel kasık karın bacak ağrısı gibi
Aynı bende öyleydim. Rabbim sizede isteyen herkese de versin inşallah...
Her gün adet olacakmışım gibi oluyordu. Kasik ağrılarım çok oluyordu özellikle sol kasigım böyle batar gibi oluyordu aynı şekilde wc ye çok çıkıyordum bide beyaz akıntı vardı yoğun bi sekilde

Arkadaşlar Bat 2 gün geçti adet olacakmış gibi ağrılar var sizinde öyle olup hamile kalanlar burada mı ?
Aynı durumu bende yaşıyorum 3 gün geçti üzerinden ama regl belirtisi gibi şeyler yaşıyorum. Ayırt edemiyorum ne olduğunu umutlanıp test yapmak istemiyorum daha beklemek istiyorum ama çok zor beklemek. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤

Gerçekten öyle ama ben 1 yıldır çocuk bekliyiyorum 6 aydırda kafaya çok taktim dün kan testi verdim 2 3 saate öğrenecem halimi görmeyin elim ayağım titrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…