arkadaşlar adet göremiyorum yardım :(((((

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
öncelikle şunu söylemek istiyorum. nolur beni kınamayın yardıma ihtiyacım var. nişanlımla ilişkiye girdik ama korunduk.boşalmadan önce kısa sürede olsa korunmadan temas etti.daha sonra boşalırken prezervatif taktı. bu olay 1,5 ay önce oldu. benim 20 gün öncesine kadar hasta olmam gerekiyordu ama hala olmadım. benneyaptımki
ailemle birlikte kalıyorum ve takdir edersiniz ki aileme böyle bişeyin olduğunu söyleyemem.adetim şimdiye kadar da hep düzensiz oldu.bu konuda tedavi görmüştüm. doktora da şüphelendiğimden gidemiyorum.
önceki tedavimde adetimin gelmesi için farlutal kullanmıştım. geçen hafta adetim gecikince doktora gitmeden farlutal aldım. dün bitti. şimdi beklemedeyim. sizce hamile olabilir miyim. birde psikolojik olarak korktuğum şüphelendiğim içinde olmuyor olabilir miyim. 10 gün beklemeyi düşünüyorum adetimin gelmesini.
lütfen bir yorum istiyorum affınıza sığınarak. ne deseniz haklısınız. ben bundan sonra böyle bi yanlışa girmicem ağzım yandı. ama sizce hamile olabilir miyim. neden hasta olamıyorum lütfen yardım edin çok üzgünüm :sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
hangi gün ilişkiye girdiğin önemli yumurtlama gününe denk geldiyse hamile olabilirsin test al çıkar 20 gün geçmiş test yap günün geçerse aldıramazsın

sen hemen eczaneden bi test al ama emin olmak için kan testi yaptırman lazım bildigim kadarıyla 6 haftalık olmadan alınması lazım.. aklında şüphe olcagına için rahat olsun bnce test yap arkadasımm

idrar testi kesin sonuç verir mi. kan testi yaptırmak için doktora gidemem. ailemle gitmem gerekir ailem salmaz beni. idrar testine güvenebilir miyim. ya ölmek istiyorum :sinifsinif:

kımsenın sıze bısı demeye hakkı yokdur kı..
neden yaşamıyasınız ama dogru zamanda..
sonucu en ıyı sıze test sonucu verır..
yanlız devamlı gunlerınızde yanılma duzensızlık var demıssınız zaten..
belkı gene oyle bısıdır ve stresde etkıler ayrıca ay ıcınde asırı kahve tuketımıde ve alınan bazı ılaclarda gecıktıre bılıyo..
cınsel ılıskı sırasında yumurtlama donemıne denk geldıyse..
bebekde bı mucıze ıse denk gelmıs olabılır ..
ama sorunuzde zaten cevaparıda soylemıssınız nedenlerını bılıyosunuzda..

idrar testi kesin sonuç verir mi. kan testi yaptırmak için doktora gidemem. ailemle gitmem gerekir ailem salmaz beni. idrar testine güvenebilir miyim. ya ölmek istiyorum :sinifsinif:
ıdrar testınde yanılma olabılır %100 kesın degıldır..
ama kan testı kesındır ya markete gıdıyom dıye cıkıp en yakın saglık kurulusunda yaptırabılırsınız..
kuafore gıdıyom dıyın emınım zamanız vardır okadar..
lutfen olmek ıstıyrom da demeyınız..
olayı yaşadıgnız kısı nısanlınız dugun tarıhını one alırsınız olmadı..
ve yasadıgnız ılıskının arkasında durun lütfen..

ben küçük bi ilçede oturuyorum o yüzden çıkamam.çıksam da beni burda herkes tanır. o yüzden kan testini yaptıramam. evet daha önceleri de 2 aya kadar regl olmadığım oldu. ama ta ki ilaç kullanana kadar. ilaç kullanınca geldi. şimdi farlutal ilacım bitti ve beklemedeyim 20 gün gecikti. bundan önceki ay ilaç kullandım. cyclo progynova ismi de. geçen ay yani 1ay 20 gün önce regl oldum. daha sonra tekrar bu ilacı kullanmadım ve bu ay olmadım artı ilişkiye girdim. yine gelmezse ne yaparım diye korkuyorum. yaşadıklarımızın sonucuna göre ihtimal vermiyorum gebeliğe ama sonuç bu olunca korkularım ve endişem artıyo :1no2:

ya komsunuza evlı bırısıne aldırın gebelık testını..
kımseye hesap vermek zorunda degılsınızkı..orda..
ılac ısımlerı vermeyıznı ıstersenız yasak dıye bılıyorum cunku..
madem sonuc vermıyosunuz ozaman bıraz rahat olunuz..

psıkolojıkde olabılır cook öyle korktugundan adet görmeyenler

teşekkürler kızlar. o zaman ben imkanlarımı zorlayarak idrar testi alıp yapayım. negatif çıkarsa biraz daha bekleyeyim sonra da olmazsam eğer doktora gidicem artık tıpış tıpış. ama anlattıklarıma göre sizce risk var mı. ve de ne gibi bir rahatsızlığım olabilir korkudan başka da ben regl olamıyorumdur sizce :1no2:

mesela bnde kist war bu yüzden son bi kac aydır düzenli olmuyo adetim belki sende de wardırr... illa ki gebelik olcak die bişey yok sen stres yaptıgın içinde pskolojini etkiliosun aslında...adet belirtilerin war mı peki?

kan tahlili yaptır kesin çıkar ama nişanlın korunduğuna göre sen aklına taktığın için gecikmiştir

ttalım geçmiş olsun am kan tahlili yarptır
vajiye bir kaç damlada olduysa hamile kalırsın
evlenme tarihini erkene all

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…