- 16 Aralık 2018
- 278
- 159
- 33
-
- Konu Sahibi Bademlikek
Gercektenmi yani normal hiç bir yanı degilmiEvet canım çok düşük büyük ihtimalle dış gebelik ya da boş gebelik. Doktora gitmelisin
Evet canım çok düşük büyük ihtimalle dış gebelik ya da boş gebelik. Doktora gitmelisin
Gercektenmi yani normal hiç bir yanı degilmi
2 günde bir iki katı artması gerekirken sizinki öıj yavaş artmış maalesef.. Yine de Allahtan umut kesilmezYok yani degilmi
Canım sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini anlamadım ne güzel gebesin Allah sağlıkla nasip etsin meleğini sana artması önemli olan ve seninkide artmış kontrolüne git aksatma danış doktoruna kendinede dikkat et Allah yardımcın olsun evladın seninledir inşallah sıtres yapmaArkadaşla benim son adet tarihim 12 Mart 5 Nisan'da gebelik testi yaptırdım sonuç 186.7 çıktı 10 Nisan'da tekrar yaptırdım bu defa 213.61 çıktı doktor biraz yavaş ilerliyor dedi ben duramadim bugünde bir test yaptırdım ve sonuç 464.8 bu sizce çokmu düşük değerlerim neden bu kadar yavaş ilerliyor nolur bana bişey diyin gece gece bütün morlaim alt üst oldu
İnan saatlerdir kendimi yedim hala uyumadım bir düşüğüm daha olmuştu mesajın bana ne kadar iyi geldi bilemezsin okurken gözyaşlarım süzüldü iyiki senin gibi insanlar var ne kadar teşekkür etsem az bu saatte yüreğime merhem olduğun için Rabbim senden razı olsunBuradaki kişilerin yorumlarından hareketle böyle düşünme sakin evet yavaş ilerliyor ama Allah’tan ümit kesilmez O Ol der ve olur bunu asla unutma . Ve kimse bilemez bunu. Moralini yüksek tut ve kendini koruyarak testi ne zaman yaptıysan iki gün sonra doktoruna git tekrar test yap mutlaka . Sakin bozma moralini . Bizim dememizle değil yukardakinin dediği önemli . Hersey yolunda da olabilir sakin bozma moralini . Her iste bir haylidir vardır mutlaka yaz buraya
İyiki varsınız güzel yürekli insanlar rabbim sizden razı olsun dua eder dua beklerim rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallahCanım sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini anlamadım ne güzel gebesin Allah sağlıkla nasip etsin meleğini sana artması önemli olan ve seninkide artmış kontrolüne git aksatma danış doktoruna kendinede dikkat et Allah yardımcın olsun evladın seninledir inşallah sıtres yapma
Teşekkür ederim canimm benim korkuyorum işte daha öncede başıma geldi kalbinin sesini duymadan aldılar bebeğimi şimdi sürekli kendimi yokluyorum kanamam varmı diye progestan yazmıştı doktor galiba o biraz fazla akıntı yaptı her bişey hissettiğimde yüreğim ağzıma geliyor üzülüyorum elimde değil ama dediğin gibi içimi ferah tutmaliyim herşey Rabbimden cümlemizin gönlüne göre versin inşallahCanım evet normalinden biraz daha az artış ama herkeste aynı değil neler okuyoruz burda içini ferah tut .. rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bize güzel haberlerini ver rabbim her şeyin daha iyisini bilir sağlıksız olup belki ömür çekeceğine böyle hayırlısı olmuştur rabbim daha iyi bilir tabi sen önce kalbini ferah tut sonra er yada geç kaderini yaşayacaksınTeşekkür ederim canimm benim korkuyorum işte daha öncede başıma geldi kalbinin sesini duymadan aldılar bebeğimi şimdi sürekli kendimi yokluyorum kanamam varmı diye progestan yazmıştı doktor galiba o biraz fazla akıntı yaptı her bişey hissettiğimde yüreğim ağzıma geliyor üzülüyorum elimde değil ama dediğin gibi içimi ferah tutmaliyim herşey Rabbimden cümlemizin gönlüne göre versin inşallah ❤
Ben ilk 4+4 kan testi yaptım 7952.20 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 17523.0 çıktı yani sizinki çok yavaş gerçekten bir doktora görünün inşallah güzel haberler alırız sizdenArkadaşla benim son adet tarihim 12 Mart 5 Nisan'da gebelik testi yaptırdım sonuç 186.7 çıktı 10 Nisan'da tekrar yaptırdım bu defa 213.61 çıktı doktor biraz yavaş ilerliyor dedi ben duramadim bugünde bir test yaptırdım ve sonuç 464.8 bu sizce çokmu düşük değerlerim neden bu kadar yavaş ilerliyor nolur bana bişey diyin gece gece bütün morlaim alt üst oldu
Yarın kontrolüm var tekrardan evet kan değerinin çok yavaş ilerlediğini biliyorum ve çok üzülüyorum yarın duyacağım şeylerde şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum umarım korktuğum başıma gelmez inşallah iyi haberlerle dönerim buralaraBen ilk 4+4 kan testi yaptım 7952.20 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 17523.0 çıktı yani sizinki çok yavaş gerçekten bir doktora görünün inşallah güzel haberler alırız sizden
Şimdiden yıpratma kendini canım belki düzene girmiştir değerlerin. Burda neler neler okuyoruz ya değeri düşmüş kimyasal gebelik denmiş sonra birden artmış ve normal hamileliğe dönüşmüş. Sende az da olsa artış var. İnşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninleYarın kontrolüm var tekrardan evet kan değerinin çok yavaş ilerlediğini biliyorum ve çok üzülüyorum yarın duyacağım şeylerde şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum umarım korktuğum başıma gelmez inşallah iyi haberlerle dönerim buralara
Hadi gözün aydın olsun inşallah kalbinide dinlemek nasip olur pozitif ol hep herşey allahtan keyfini çokar hamileliğinin bizede duanı eksik etmeBana dua eden iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah bugün kontrolüm vardı az önce dokatordan geldim bugün itibariyle gebeliğim 5+4 günu tamamladı Rabbime şükürler olsun ki keseyi görebildik ama henüz bebegi göremedik doktor dış gebelik ihtimalini bu elemis olduk dedi iki hafta sonrada kalp atışları duymamız lazım eğer herşey yolunda giderde kalp atışlarını da duuarsak boş gebelik ihtimali de ortadan kalkicakmiş
Allah razı olsun canım benimHadi gözün aydın olsun inşallah kalbinide dinlemek nasip olur pozitif ol hep herşey allahtan keyfini çokar hamileliğinin bizede duanı eksik etme
Bak gördün mü canım. Rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman. 5haftalıkken zaten kese görülür 6-7 haftada bebek ve kalp atışı duyulur. Ben de kalp atışını bekleyenlerdenim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahBana dua eden iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah bugün kontrolüm vardı az önce dokatordan geldim bugün itibariyle gebeliğim 5+4 günu tamamladı Rabbime şükürler olsun ki keseyi görebildik ama henüz bebegi göremedik doktor dış gebelik ihtimalini bu elemis olduk dedi iki hafta sonrada kalp atışları duymamız lazım eğer herşey yolunda giderde kalp atışlarını da duuarsak boş gebelik ihtimali de ortadan kalkicakmiş