- 30 Kasım 2020
- 31
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi hemsirelif
Kan verin bence gebelik ola bilir ya da yumurtlamaMerhabalar Arkadaşlar Ben Bugün Tam 51.Günüm Hala Regl Olmadım.
Ovülasyon testi yaptım C silik Fakat T koyu şekilde çıktı sizce sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Bu arada 1 buçuk 2 hafta önce kahvetengi akıntı helmişti regl oluyorum sandım fakat olmadım gebelik testi yaptırmıştım negatif çıktı birde tekrar son 2 gündür kahverengi akıntım geliyor regl oldum sanıyorum fakat pedim tertemiz sadece peçeteye silince geliyor kahverengi akıntı sebebi nedir acaba
Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim gideceğim birazdan sanırım az önce bir bayanın da okudum durumunu kahverengi akıntı geliyor diye gitmiş sonucu 13 lerde gebe 4 haftalıkmış bi tedirgin oldumKan verin bence gebelik ola bilir ya da yumurtlama
Geç yumurtlama da adet geçikme biliyo ve gebelikte geç çıka biliyor sanırım sizinde öyle umarım güzel sonuçlar alırsınızTeşekkür ederim gideceğim birazdan sanırım az önce bir bayanın da okudum durumunu kahverengi akıntı geliyor diye gitmiş sonucu 13 lerde gebe 4 haftalıkmış bi tedirgin oldum
Amin inşallah bakalım hayırlısı olsunGeç yumurtlama da adet geçikme biliyo ve gebelikte geç çıka biliyor sanırım sizinde öyle umarım güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba,Merhabalar Arkadaşlar Ben Bugün Tam 51.Günüm Hala Regl Olmadım.
Ovülasyon testi yaptım C silik Fakat T koyu şekilde çıktı sizce sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Bu arada 1 buçuk 2 hafta önce kahvetengi akıntı helmişti regl oluyorum sandım fakat olmadım gebelik testi yaptırmıştım negatif çıktı birde tekrar son 2 gündür kahverengi akıntım geliyor regl oldum sanıyorum fakat pedim tertemiz sadece peçeteye silince geliyor kahverengi akıntı sebebi nedir acaba
Gittiniz mi doktor a?Merhabalar Arkadaşlar Ben Bugün Tam 51.Günüm Hala Regl Olmadım.
Malesef gitmedim umutlanmak istemediğim için olsun dedim biraz daha geçsin zamanGittiniz mi doktor a?
Merhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile olabilirsiniz belki üstüne görme denilen şeyi yaşamışsınızdırArkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739535 Eki Görüntüle 2739536
Hayır negatif görmekten bıktığım için test yapmadımMerhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile olabilirsiniz belki üstüne görme denilen şeyi yaşamışsınızdır
Evet canım yani o kadar test yapmışsın ve hepsinde t kısmı çok belirgin bu kadar uzun yumurtlama sürmez, pcolu değilsen hamile olma ihtimalin var inşallah öylesindirHayır negatif görmekten bıktığım için test yapmadımyani bilmiyorum hiç böyle çıkmazdı ovülasyon testlerim aylardır yapıyorum. Yumurtlama yoksa çok silik çıkardı çizgi. Şuan olması gerekenden koyu ya da ben mi öyle görüyorum bilmiyorum adetimde geçen ay kesildi bir anda 3.gün kahverengi lekelenmeye döndü anlam veremiyorum
Ahhh ne güzel konuşuyorsun umarım öyledirEvet canım yani o kadar test yapmışsın ve hepsinde t kısmı çok belirgin bu kadar uzun yumurtlama sürmez, pcolu değilsen hamile olma ihtimalin var inşallah öylesindirBence bir test yap derim
Merhaba, gebelik gibi görünüyor, inşallah öyledir ❤Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739535 Eki Görüntüle 2739536
Yaaa çok teşekkür ederim umarıııımmmmmMerhaba, gebelik gibi görünüyor, inşallah öyledir ❤
Yine de lan vermeden Bu kadar kapilmayin. Hcg testi degil sonuçta.Yaaa çok teşekkür ederim umarıııımmmmmhepimiz için aynı şeyi diliyorum
Merhaba, gebelik gibi görünüyor, inşallah öyledir
Yok yok o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki bu süreçte o yüzden ihtimal bile vermiyorum aslında. Umut sadece işte bekliyoruzYine de lan vermeden Bu kadar kapilmayin. Hcg testi degil sonuçta.