Arkadaşlar Acil Yardımlarınıza İhtiyacım Var 🥺

hemsirelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
31
16
26
Merhabalar Arkadaşlar Ben Bugün Tam 51.Günüm Hala Regl Olmadım.
Ovülasyon testi yaptım C silik Fakat T koyu şekilde çıktı sizce sebebi nedir yardımcı olur musunuz 🥰🤍

Bu arada 1 buçuk 2 hafta önce kahvetengi akıntı helmişti regl oluyorum sandım fakat olmadım gebelik testi yaptırmıştım negatif çıktı birde tekrar son 2 gündür kahverengi akıntım geliyor regl oldum sanıyorum fakat pedim tertemiz sadece peçeteye silince geliyor kahverengi akıntı sebebi nedir acaba 🙊

Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim ♥️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 193
Ovülasyon testi yaptım C silik Fakat T koyu şekilde çıktı sizce sebebi nedir yardımcı olur musunuz 🥰🤍

Bu arada 1 buçuk 2 hafta önce kahvetengi akıntı helmişti regl oluyorum sandım fakat olmadım gebelik testi yaptırmıştım negatif çıktı birde tekrar son 2 gündür kahverengi akıntım geliyor regl oldum sanıyorum fakat pedim tertemiz sadece peçeteye silince geliyor kahverengi akıntı sebebi nedir acaba 🙊

Kan verin bence gebelik ola bilir ya da yumurtlama

Teşekkür ederim gideceğim birazdan sanırım az önce bir bayanın da okudum durumunu kahverengi akıntı geliyor diye gitmiş sonucu 13 lerde gebe 4 haftalıkmış bi tedirgin oldum 🙊
Geç yumurtlama da adet geçikme biliyo ve gebelikte geç çıka biliyor sanırım sizinde öyle umarım güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba,
Ilk gebeligimde adet günümü 2 hafta geçtikten sonra hamile kalmıştım, geç döllenme olmuştu. O dönem ovulasyon testi kullanmıyodum. Gebeliği de pembe kahverengi bi leke ile farketmiştim, 4. Haftaydı idrarda çok silik çıkmıştı. Sizin daha erken dönemse idrarda çıkmamış olabilir. Kesinlikle bi hekime görünün. Umarım herşey gönlünüzce olsun 🙏

Gittiniz mi doktor a?

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
B767853C-4084-43EF-B836-1ABDE4461990.jpeg
8A41C43D-F367-420D-A20D-B28AACA2BE0B.jpeg

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739535 Eki Görüntüle 2739536
Merhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile olabilirsiniz belki üstüne görme denilen şeyi yaşamışsınızdır ☺️

Merhaba, gebelik testi yaptınız mı? Hamile olabilirsiniz belki üstüne görme denilen şeyi yaşamışsınızdır ☺️
Hayır negatif görmekten bıktığım için test yapmadım 🙈 yani bilmiyorum hiç böyle çıkmazdı ovülasyon testlerim aylardır yapıyorum. Yumurtlama yoksa çok silik çıkardı çizgi. Şuan olması gerekenden koyu ya da ben mi öyle görüyorum bilmiyorum 😂 adetimde geçen ay kesildi bir anda 3.gün kahverengi lekelenmeye döndü anlam veremiyorum 😂

Hayır negatif görmekten bıktığım için test yapmadım 🙈 yani bilmiyorum hiç böyle çıkmazdı ovülasyon testlerim aylardır yapıyorum. Yumurtlama yoksa çok silik çıkardı çizgi. Şuan olması gerekenden koyu ya da ben mi öyle görüyorum bilmiyorum 😂 adetimde geçen ay kesildi bir anda 3.gün kahverengi lekelenmeye döndü anlam veremiyorum 😂
Evet canım yani o kadar test yapmışsın ve hepsinde t kısmı çok belirgin bu kadar uzun yumurtlama sürmez, pcolu değilsen hamile olma ihtimalin var inşallah öylesindir 🙏🏻☺️ Bence bir test yap derim☺️

Evet canım yani o kadar test yapmışsın ve hepsinde t kısmı çok belirgin bu kadar uzun yumurtlama sürmez, pcolu değilsen hamile olma ihtimalin var inşallah öylesindir 🙏🏻☺️ Bence bir test yap derim☺️
Ahhh ne güzel konuşuyorsun umarım öyledir 😂 yok yok hiçbir sorun yok pco değilim. Zaten ilk defa yaşıyorum böyle bir şey. Bu kadar koyu çizgiye umutlanmadım desem yalan söylerim. Sabredemiyorum da 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🙈inşallah öyledir. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🥰

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739535 Eki Görüntüle 2739536
Merhaba, gebelik gibi görünüyor, inşallah öyledir ❤

X