• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Acil Yardım!!!

Asyaca

Bir Derdim Var Bin Dermana Değişmem...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
2.513
12.723
208
39
Selam Arkadaşlar 32 günlük bi bebeğim var göğüs uçlarım çok yara oldu kullanmadığım krem kalmadı lansinoh garmastan bepanthen vs. hiç birisi işe yaramadı en son yaralarım iyileşene kadar göğüs pompasıyla sağıp vermeye başladım oda çok yorucu olmaya başladı benim için ve eşimle süt sağma makinesi almaya kara verdik santebebe diye bi markanın elektrikli ve pilli olan makinesini aldım ama sağmak ne mümkün korkunç canımı acıtıyo artık bebeğim acıkıcak diye korkar oldum ne yaptıysam çare bulamadım ne olur bi akıl verin bi yol gösterin perişan oldum artık mafoldumben

Selam Arkadaşlar 32 günlük bi bebeğim var göğüs uçlarım çok yara oldu kullanmadığım krem kalmadı lansinoh garmastan bepanthen vs. hiç birisi işe yaramadı en son yaralarım iyileşene kadar göğüs pompasıyla sağıp vermeye başladım oda çok yorucu olmaya başladı benim için ve eşimle süt sağma makinesi almaya kara verdik santebebe diye bi markanın elektrikli ve pilli olan makinesini aldım ama sağmak ne mümkün korkunç canımı acıtıyo artık bebeğim acıkıcak diye korkar oldum ne yaptıysam çare bulamadım ne olur bi akıl verin bi yol gösterin perişan oldum artık mafoldumben

Meraba canım benim bebeğim 24 günlük ve benimde göğüslerim felaket acıyor bide havalar sıcak terledikçe çok yanıyor.silikon göğüs ucunu dene istersen benim biraz rahatlatır gibi oldu tabi oğlum damağı ile çektikçe yine çok acıttı.Şİmdi medela purelanı kullanıyorum ama bi işe yaramadı.Bu krem bitince garmastanı deneyeceğim inşallah o işe yarar.Bende elektirkli süt sağmma makinesi ile sağdım benimde acıttı.Emzirmek çok canıomı yakıyoreyvahedigeldismile ayrıca sütüm az.Doktor rahat emizremediğim ve canım acıdığı içinde sütümün az olduğunu söyledi ne yapacağımı şaşırdımboshayallersmile

Meraba canım benim bebeğim 24 günlük ve benimde göğüslerim felaket acıyor bide havalar sıcak terledikçe çok yanıyor.silikon göğüs ucunu dene istersen benim biraz rahatlatır gibi oldu tabi oğlum damağı ile çektikçe yine çok acıttı.Şİmdi medela purelanı kullanıyorum ama bi işe yaramadı.Bu krem bitince garmastanı deneyeceğim inşallah o işe yarar.Bende elektirkli süt sağmma makinesi ile sağdım benimde acıttı.Emzirmek çok canıomı yakıyoreyvahedigeldismile ayrıca sütüm az.Doktor rahat emizremediğim ve canım acıdığı içinde sütümün az olduğunu söyledi ne yapacağımı şaşırdımboshayallersmile

Canım silikon göğüs ucu denedim oda işe yaramadı garmastanda işe yaramıyor boşuna alma ben göğsümü sağdığım içinmi yoksa kremdenmi birazcıkda olsa toparlandı açık kankızıl hali kalmadı fito kullanıyorum şuan uff sanırım ne olursa olsun çözüm yok galiba :sm_confused:

Canım silikon göğüs ucu denedim oda işe yaramadı garmastanda işe yaramıyor boşuna alma ben göğsümü sağdığım içinmi yoksa kremdenmi birazcıkda olsa toparlandı açık kankızıl hali kalmadı fito kullanıyorum şuan uff sanırım ne olursa olsun çözüm yok galiba :sm_confused:

Canım belki garmastan bende işe yarar yani öyle ümit ediyorum.göğsümü emzirdikten sonra bol bol havalandırıyorum.Ben e vitamini sürdüm arada kakao yağı sürüyorum balmumu dnedim tabi o bende işe yaramadı karbobnatta işe yaramadı.Benim oğlum memede çok uzun kalmak istiyor 1 - 1buçuk saat gibi sanırım o yüzdende oluyor.

öncelikle geçmiş olsun canım, benim oğlum da 34 günlük ve ben de aynı sorunu yaşadım. doktorum lanomast diye bir krem vermişti onu doğumdan önce kullanmaya başladım ama fayda etmedi. bende garmastanı kullandım ama hiç işe yaramadı. göğüslerim o kadar yara olduki bebeğim emerken kan geliyordu. ağlaya ağlaya emziriyordum, emzirmek kabus gibi olmuştu. ben yaraların geçmesi için birkaç gün emzirmeyi bıralıp makineyle sağdım sütü. ancek emzirmediğim için sütüm de az geliyordu mecburen mama da verdim. o birkaç günlük ara gerçekten işe yaradı. şuan bepanten kullanıyorum arada bir de zeytin yağı sürüyorum. bi göğsüm tamamen iyileşti birinde de çok az kaldı. tavsiyem yaraların biraz hafifleyince emzirmeye yeniden başlaman. çünkü emzirdikçe süt artıyor.

mrb ayva çekirdeğini ılık suda bekletip jel haline gelince göğsünüze sürerseniz belki işe yarayabilir bende ilk bebeğimde aynı şeyleri yaşadım şimdi 2.5 aylık bebeğim ğöğsüm hiç yara olmadı haa bide emzirdikten sonra biraz göğsünüze süt sağn etrafına sürün umarım işe yarar

YANİ BİRAZ ESKİ Bİ YÖNTEM BENİMKİ AMA İSTERSEN Bİ DENE CANIM SEN GENE DE
hakiki sızma zeytinyağını ılıt.içine bi tane evigen ampül kır.sora bunu bi pamuğa bolca dök ve bebeğinin emmediği zamanlarda sürekli memende tut.bebeğinin emiceği zamanlar suyla temizlersim
ama bebek emmediği zamanlar bu pamuğu ara sıra değişerek tut
ben de yaşadım zamanında bu sorunları
şimdi oğlum 8 yaşında
ben 9. ayımda başlamaıştım doğuma kadar her gece koyup yattım
bu yüzden hiç çatlak sorunu yaşamadım.burdan hamile arkadaşlara tavsiye ederim.dr.um da çok beğenmişti bu taktiği
ama ta ki oğlum diş çıkarıp meme ucumu yarana kadar
o zamanlar işte böyle yapardım hemen geçerdi
aklında bulunsun bu karışım bebeğin poposu çok pişerse ona da yapabilirsin.bi miktar da bezine dök hatta
pişik namına bişe kalmıyo

Geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıları yaşadım,bende ilaç yerine tahin yagı sürüyordum inanaın ertesi güne birşey kalmıyor,tavsiye ederim

Geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıları yaşadım,bende ilaç yerine tahin yagı sürüyordum inanaın ertesi güne birşey kalmıyor,tavsiye ederim

Gerçekten işe yarıyormu?Yani hemen iyileşiyormu?Bende garmastan almayı düşünüyorum canım şimdi gidip alır grelirim nasıl uyguluyorsun.Ayy düelirse sana dua ederim canım

papilla diye bi krem varmış ondan sipariş ettim bakalım nasıl olucak inş. işe yarar =(

Soğan bende işe yaramadı tahinide deniycem Allah'ım yardım etsin tüm annelere =(=(

papilla diye bi krem varmış ondan sipariş ettim bakalım nasıl olucak inş. işe yarar =(

Soğan bende işe yaramadı tahinide deniycem Allah'ım yardım etsin tüm annelere =(=(

Meraba canım şu papilla kremi bend ebuldum netten bende sipariş vereceğim önce havele mi yaptın yoksa sonra mı yapacaksın

Hayatım 4 aylık bebek emişini taklit eden ameda ya da lansinoh elektrikli pompalar var. Kiralanıyor. Haftalık 40 tl, 15 günlük 60 tl, aylık 80 tl. Eko süt firması (sütbank) felan kiralıyor. Hatta hastanelerde bile bunları kullandırıyorlar. İnternetten girin süt pompası kiralama diye işinize yarar tel nolar bulabilirsiniz. Valla ben 40 gün ağlaya ağlaya emzirdim. Çok fenaydı göğüslerim. Çatlakları bırakın yarıklar oldu. Su topladı. Kanlar aktı. 2 kere göğsümde süt birikti ateşlendim. Hastanelik oldum. Ama bu pompadan kiraladım ve çok rahat ettim. Gerçi az emzirebildiğim için sütüm azaldı ama elde kalan sütü muhafaza etmeye çalışıyorum şimdi. 2 aydır makine kiralıyorum çok rahat, hiç canımı acıtmıyor.

Son düzenleme:
Benimki Henüz gelmedi bi an önce gelsede bende başlasam kahorima kremle ilgili izlenimlerini paylaş lütfen

İstanbulda olduğum için hemen geldi.Kargo ücreti 4tl ödedim.50 ml diyor ama bana daha az gibi geldi.İçeriğinde balmumu çamsakızı reçinesi ve bitkisel yağlar varmış.Katı aynı kakaoyağı gibi.Biraz önce göğsümü su ve pamuk ile sildim sürdüm.1 ile 3 gün içerisinde geçiriyormuş.Hadi hayırlısı.Umarım işe yarar.Bu arada ücretini yarın EFT ile yollayacağım.Şimdilik bu kadar umarım güzel haberler veririm.

Benimkide kargoya geç gelmiş dağıtım bittiği çin yarın göndeririz dediler eşim gidip ofislerinden alıcak getiricek akşama inş. şifa buluruz ya =(

benimde kremim geldi bakalım nolcak dediğin gibi niyeyse bende çok umutluyum belki nuran hanımın konuşmalarından belkide ordaki annelerin yorumlarından emzirmek keyfe dönüşsün artık yaa

Bugün dışarda idik noterde oğlum bir cozuttu anlatamam.oarada hemrn bana boş bir oda buldular ve emzirdim niyese hiç acımadı.En son emzirdiğimden beri emzirmedim.acaba o stresten mi anlamadım yoksa iyi mi geldikaydirigubbakcemile2

Back