Arkadaşlar acil yardım lütfen mutfak masası hangisi olsun ( country mi klasik mi )

yorumun için tşkr ederim cnm country olrak bakmaıyorum artıkhangisi güzelse onu alıcam dedin gibi o en sonraki salon için daha uygun ama mutfak masasıymış hem dün marangozlara sordum yapamayız dediler yapılışı 6 ayı bulurmuş medefe degilmiş agaçtan yapılıyormuş malesef haliyle onu elicem sanıırm düğüne 2 ay kaldı bekleyemem onu cam masa nasıl sizce oda mutfak masası cnm ama sandalyeleri degiştirecem tabiki masa olarak degerlendiirsen nasıl yoksa başkalarınamı bakayım

bence 1.si canım ama sandalyeleri daha spor alırsın

begenmene sevindim cnm sanırım bende onda karar kılacagım mutfaga gidebilecek şekilde masayı tammalayacak bi sandalye almayı düşüyorum ama bakalımm yinede karrasızlık başa bela allahım hayrına çıakrsın

Bence birkaç mağaza markanın modellerine bak derim bana ayak kısmı kaba geldi fazla büyük gibi cam olmasına birşey demiyorum da canım eğer içine sindiyse siz kullanacaksınız sonuçta

Duz kirik beyaz bir masaya gulcin arkadasimizin gosterdigi sandalyeler ck guzel durucaktir bence senin dusundugun 2. Masayi kirik beyaz yda beyaz ben salonumda kullanicam mutfak icin uygun degl bana gore madem fikrimizi soruyosun bence alma :)

bencede cnm katılıyorum sana banada bir arkadaşım önerdi bende başta begendim netdende baktım mutfak masası diye geciyordu renk tonunu daha açık tutarsak ola bilir diye düşündüm marangoza sordum oda yapamayacagını söyledi medefeden olmazmış bu gibi masaalr sırıtır dedi yoksa hazır ayaklar kullanılır onuda önermem dedi sanıırm birinci masadadan yana şansımı denicem daha farklı sandalyelerle yinede bakalım hayırlısı düşüncen ve fikrin için çook tşkr ederim cnm benim

2. olan çok güzel ama bunu mutfakta kullanman konusunda kararsız kaldım canım salona o tarzda masa alıp mutfağa daha spor alabilirsin. 1. olan da güzel onu mutfağa uyarlayabilirsin

bende başta kararsızdım cnm bu yüzden sizlerin o nacizane güzel fikirleirnize ihtiyacım vardı çook tşkr ederim. salon takımı almayacagım cnm açıkcası kendi evim çıkana kadar evim büyük olursa alıırm küçük olursa almam 3 yıl sürer allahın izniyle geçmemde. o masa mutfak masasıymış cnm bende başta biraz tuaf oldum ama mutfak yazıyordu şaşırdım begendim hatta ama sonra vaz geçtim marangozlar pek yanaşmadı. sanıırm 1 masada kullanacagım şansımı daha farklı sandalyelerle farklı bi tarz yaratırım inş

Bence birkaç mağaza markanın modellerine bak derim bana ayak kısmı kaba geldi fazla büyük gibi cam olmasına birşey demiyorum da canım eğer içine sindiyse siz kullanacaksınız sonuçta

fotografta öyle çıkmış cnm bende dikkat ettim ama aslında masanın yanındayken öyle durmuyor bak sana onun az büyük olan modelini atayım buda onun bir büyüğü cnm mutfak için miş yeni çıkmışlar sandalyelerle baya lüks duruyor ama fiyat tuzlu bende büyük degilde bir küçük masassına yöneldim

ayy bu çok güzelmiş bayıldım

cam masaa derim diyeri salaondaa daha iyyi duruur bence yerii orası gibi :)seçim seninnn mutfağınıı düşünn:)):18:

Canım aslında önemli olan mutfağın şeklide şimdi onu her yere kullansan olmaz ben gördüğüm mutfaklara istinaden böyle söylüyorum belki beyazlarla grilerle bir olan bir mutfakta şık duracaktır

ayy bu çok güzelmiş bayıldım

evt masanın normal hali bu ben özelliklere ayak kısmını alarak çektim için öyle çıkmış bide sandalyelerle ne kadar farklı bir tarz ilk ekleidm masa bu masanın az küçüğü cnm farklı sandalyelerle degişik bi tarz yakalarım :) inş

Canım aslında önemli olan mutfağın şeklide şimdi onu her yere kullansan olmaz ben gördüğüm mutfaklara istinaden böyle söylüyorum belki beyazlarla grilerle bir olan bir mutfakta şık duracaktır

haklısın cnm her mutfaga gitmez dedin gibi şuan için kayın validemin oturdu katta olacagım altlı üstlü yani 3 yıl kadar evime geçmiş olurum inşallah o zaman mutfagım komple beyaz yaptıracagım.. şuanki mutfagım koyu renklerde degil aslında açık renkler krem tonalrı dolablar.

O zaman sen uygun olup olmadığını anlamışsındır kullanacak olan sensin içine sindiyse al canım

aynen sandalyeleri çok hoş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…