- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi sude naz 22
-
İlla ikisinden birini tercih edecekseniz en sondaki modeli beğendim ama sanki salona daha uygun gibi geldiler mutfağa daha spor modeller var yine böyle açık renklerde çiçekli falanda bulabilirsiniz köşeliler çok kullanılıyor bu aralar tabi ki karar sizi ama onlar daha uyum sağlar gibi
bence 1.si canım ama sandalyeleri daha spor alırsın
yorumun için tşkr ederim cnm country olrak bakmaıyorum artıkhangisi güzelse onu alıcamdedin gibi o en sonraki salon için daha uygun ama mutfak masasıymış hem dün marangozlara sordum yapamayız dediler yapılışı 6 ayı bulurmuş medefe degilmiş agaçtan yapılıyormuş malesef haliyle onu elicem sanıırm düğüne 2 ay kaldı bekleyemem onu cam masa nasıl sizce oda mutfak masası cnm ama sandalyeleri degiştirecem tabiki masa olarak degerlendiirsen nasıl yoksa başkalarınamı bakayım
Duz kirik beyaz bir masaya gulcin arkadasimizin gosterdigi sandalyeler ck guzel durucaktir bence senin dusundugun 2. Masayi kirik beyaz yda beyaz ben salonumda kullanicam mutfak icin uygun degl bana gore madem fikrimizi soruyosun bence alma :)
1. masa bence 2.masa genelde salon yemek masası tarzı
2. olan çok güzel ama bunu mutfakta kullanman konusunda kararsız kaldım canım salona o tarzda masa alıp mutfağa daha spor alabilirsin. 1. olan da güzel onu mutfağa uyarlayabilirsin
bence mutfak için siyah olan takım daha uygun diğeri salona daha güzel gider mutfağa ağır olur.
Bence birkaç mağaza markanın modellerine bak derim bana ayak kısmı kaba geldi fazla büyük gibi cam olmasına birşey demiyorum da canım eğer içine sindiyse siz kullanacaksınız sonuçta
bende siyahdan yana kullanacam cnm sanıırm şansımı :)
fotografta öyle çıkmış cnm bende dikkat ettim ama aslında masanın yanındayken öyle durmuyor bak sana onun az büyük olan modelini atayım buda onun bir büyüğü cnm mutfak için miş yeni çıkmışlar sandalyelerle baya lüks duruyor ama fiyat tuzlu bende büyük degilde bir küçük masassına yöneldim
Eki Görüntüle 1047859
fotografta öyle çıkmış cnm bende dikkat ettim ama aslında masanın yanındayken öyle durmuyor bak sana onun az büyük olan modelini atayım buda onun bir büyüğü cnm mutfak için miş yeni çıkmışlar sandalyelerle baya lüks duruyor ama fiyat tuzlu bende büyük degilde bir küçük masassına yöneldim
Eki Görüntüle 1047859
ayy bu çok güzelmiş bayıldım
Canım aslında önemli olan mutfağın şeklide şimdi onu her yere kullansan olmaz ben gördüğüm mutfaklara istinaden böyle söylüyorum belki beyazlarla grilerle bir olan bir mutfakta şık duracaktır
cam masaa derim diyeri salaondaa daha iyyi duruur bence yerii orası gibi :)seçim seninnn mutfağınıı düşünn:)):18:
haklısın cnm her mutfaga gitmez dedin gibi şuan için kayın validemin oturdu katta olacagım altlı üstlü yani 3 yıl kadar evime geçmiş olurum inşallah o zaman mutfagım komple beyaz yaptıracagım.. şuanki mutfagım koyu renklerde degil aslında açık renkler krem tonalrı dolablar.
evt masanın normal hali bu ben özelliklere ayak kısmını alarak çektim için öyle çıkmışbide sandalyelerle ne kadar farklı bir tarz ilk ekleidm masa bu masanın az küçüğü cnm farklı sandalyelerle degişik bi tarz yakalarım :) inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?