Arkadaşlar acil yardım lütfen mutfak masası hangisi olsun ( country mi klasik mi )

sude naz 22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
533
49
38
34
mbr arkadaşlar vereceginiz cvplar benim için önemli kafam karışık ben 1 ay önce çook begendim bi masa gördüm görürgörmez aşık oldum siyah cam masa ayakları lükens aslıdna oda country tarzı ama cam ve krom detayı var bunda. diğeri ise medefeden yapılma tam bir country. benim yatak odamda contry tarzı yaptıracagız oturma gurplaırmda öyle olacakcoutry tarzı. gecici bir süre kayın validemle altlı üslü oturacagız kendi evimizi alana kadar 3 yıl kadar dim allahın izniyle neyi nasip ederse. kendi evimizde mutfagımıda beyaz eskitme coutry tarzı yapacagım sizce hangisi uygun olur %70 siyah cam masada ısıya dayanıklı uzun ömürlü diye düşünyorum ama çokmu lüks kaçar gidermi bi mutfaga acaba. ama diğeride farklı birşey ne bilim allah kimseyi kararsız biri yapmasın ne tuaf birşey :)

bunlar begendim cam masa ayak kısımalrı diğeriyle aynı

tabi arkadaşlar o sandalyelerle kullanmicam alırsam bu cam masayı daha çiçekli farklı sandalyeler kullanicam

buda cam masaya rakip olan medefe masa
Eki Görüntüle 1045810

Canım fikrimi soracak olursan daha sade bir şey almalisin mutfakta kullanacaksan. Ilki countrye uymaz ikincisi de salonda daha guzel durur diye dusunuyorum.

cam masayı tabikide mutfakta tercih etmelisin. güzel masalarda bu arada

Canım fikrimi soracak olursan daha sade bir şey almalisin mutfakta kullanacaksan. Ilki countrye uymaz ikincisi de salonda daha guzel durur diye dusunuyorum.

ben en sondakini beğendim canım

yorumunuz için tşkrler ama 3 yorumda farklı bakalım diğer yorumalrdan ne çıkacak % 70 olarak gönlüm cam masada ama rakibide pek kötü diyemem

Canım benim kararsızlık çok zor bilirim :) ilerde oturacaginiz evin mutfagi buyuk olacaksa sondaki derim ama ben bu turlu sandalyeleri de cok tatli buluyorum

Canım benim kararsızlık çok zor bilirim :) ilerde oturacaginiz evin mutfagi buyuk olacaksa sondaki derim ama ben bu turlu sandalyeleri de cok tatli buluyorum

ilerde oturacagımız evin mutfagı ne kadar büyük olacak inan bilmiyorum cnm ama elimden geldiği kadar büyük mutfaklı bir ev tercihim olacak :) sandalyeler çok hoş cnm tam bi country ama masaya daha karar veremedim farklı bir masa almayı önermişsin cnm ama heryerde aynı tarz masalar var internetdede country tarzı fazla masa yok olanlarııda pek begenmedim sadece üsttedikini begendim mutfak masası oda. eger önere bilecegin masalar varsa resimleirni paylaşa bilirsin cnm fikirleirnize ihtiyacım var yoksa masasız gelin olacam diye korkuyorum artık gülcincim

Tarzin country ise mutlaka beyaz ya da krem medefe :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
İlla ikisinden birini tercih edecekseniz en sondaki modeli beğendim ama sanki salona daha uygun gibi geldiler mutfağa daha spor modeller var yine böyle açık renklerde çiçekli falanda bulabilirsiniz köşeliler çok kullanılıyor bu aralar tabi ki karar sizi ama onlar daha uyum sağlar gibi

Duz kirik beyaz bir masaya gulcin arkadasimizin gosterdigi sandalyeler ck guzel durucaktir bence senin dusundugun 2. Masayi kirik beyaz yda beyaz ben salonumda kullanicam mutfak icin uygun degl bana gore madem fikrimizi soruyosun bence alma :)

bence mutfak için siyah olan takım daha uygun diğeri salona daha güzel gider mutfağa ağır olur.

canım bende Country diyorum hatta bayılıyorum o tarz masalaraa bnde öyle istiyorum hattaa

2. olan çok güzel ama bunu mutfakta kullanman konusunda kararsız kaldım canım salona o tarzda masa alıp mutfağa daha spor alabilirsin. 1. olan da güzel onu mutfağa uyarlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…