Arkadaşlar acil testime bakar mısınız lütfen

meryem2132

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
202
45
23
Adetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor

Eklentiler

• IMG_4758.jpeg
    IMG_4758.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_4762.jpeg
    IMG_4762.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4760.jpeg
    IMG_4760.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4759.jpeg
    IMG_4759.jpeg
    182,3 KB · Görüntüleme: 17
predictor gebelik testi bu marka ıcın yorumlar genelde ıyı, kan ver canım ımkanın varsa. ya da adetının gecıkmesını bekle :) sonra ver

predictor gebelik testi bu marka ıcın yorumlar genelde ıyı, kan ver canım ımkanın varsa. ya da adetının gecıkmesını bekle :) sonra ver
Adet günüm pazar günü normalde göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim kanı cuma günü versem varsa da en azından yükselir diye düşünüyorum elimde 2 adet comfort test var onlarıda 2 gün sonra yapim diye düşündüm

Adetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor
Lütfen kaset test ya da kan testi yaptırın hiçbir markaya güven yok artık

Adet günüm pazar günü normalde göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim kanı cuma günü versem varsa da en azından yükselir diye düşünüyorum elimde 2 adet comfort test var onlarıda 2 gün sonra yapim diye düşündüm
adet gunun gecmeden kan testı yapmanı onermem ama sen bılırsın canım :)

Gebelik var görünüyor ama sen yine de regl gecikmesi yaşadıktan sonra kan ver hem hcg değerin yükselmiş olur 🥰

X