Selam arkadaşlar haftasonu oyun parkına gitmiştik orada bu istediğim atlardan vardı .....orda ki yerlerin bir kısmı fayans ve halı dösemeliydi benim oğliş bayıldı bayıldı onu sürerken ellinde temiz tekerlekleri sağlam olan varsa lütfen bana ulaşsın fotorafınıda koyuyorum nasıl bişey oldugunu görün istedim şimdiden teşekürler :)Eki Görüntüle 547167 Eki Görüntüle 547166
cuma günü bime gelecek sallanan at ama tekerleklimi bilmiyorum bimin aktüel ürünlerine bak netten istersen
canım çok ama çok teşekür ederim evet tam istediğim ürün bu at.... ay süpersin canım allah razı olsun senden :)))))))))
selam kizlar bugün bim e gittim işim vardı oralarda sonra at ı sordum gelmiş bakdım hemde pilsan markası 29.90 tl ama satmadılar yarın ancak dediler arkadas vardı yanımda dediki a bende var böyle at ama bunun gibi değil bu baya kaliteliymiş dedi çok hızlı gidiyor tekerlekleri sayesinde dedi... hakkaten öyle kolay sürülüyor evde daha önce oilşim sürdüğü için biliyorum oyun yerindeb yarın hemen ilk iş bim e gidecem :)) netde pilsan en ucuzu bide kargosuz 50 de başlıyor kargo eklersek nerdeyse bimdeki 2.5 kat at parası vermiş oluruz bence kaçırmayın çocuk çok güzel vakit gecirebiliyor bu at ile benim ki bayıldı 1 saat oynadı atla oyun yerinde tabi alınca inşallah bıkmaz .))
net te o en ucuzu 50 tl olan atların bu attan bir farkı var o da ses çıkarması fiyat onun için farklı
cnm ne gibi ses cıkarmasi netdekiler müzikli anlamında mı ses çıkarıyor yoksa bim deki ucuz çünki tekerleri ses çıkarıyor açısından mi? eger tekerlek anlamındaysa ben bugün aldım gayet normal ses cıkarıyor rahatsız edici hic değil ve çok hızlı hic halıya,serflore takılmıyor oğlum çok oynadı bugün yoruldu baya :)))
hahahah aynen canım bende ne hevesle aldım o at ı çünki gittigimiz oyun yerlerinde deli gibi o at ın peşinde geziyordu şimdi at evde üstelik aynisi ilk bindi bütün gün şimdi bıktı bakalım ne olacak :))ya benimki hiç sevmedi ilk gördüğünde sevdi falan şimdi yüzüne bile bakmıyor yarın geri vericem alırlar inşallah
hahahah aynen canım bende ne hevesle aldım o at ı çünki gittigimiz oyun yerlerinde deli gibi o at ın peşinde geziyordu şimdi at evde üstelik aynisi ilk bindi bütün gün şimdi bıktı bakalım ne olacak :))