Bebek İkinci El Arkadaşlar acil sallanan ve tekerlekleri olan at arıyorum

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
Selam arkadaşlar haftasonu oyun parkına gitmiştik orada bu istediğim atlardan vardı .....orda ki yerlerin bir kısmı fayans ve halı dösemeliydi benim oğliş bayıldı bayıldı onu sürerken ellinde temiz tekerlekleri sağlam olan varsa lütfen bana ulaşsın fotorafınıda koyuyorum nasıl bişey oldugunu görün istedim şimdiden teşekürler :) $162.jpg $163.jpg

Selam arkadaşlar haftasonu oyun parkına gitmiştik orada bu istediğim atlardan vardı .....orda ki yerlerin bir kısmı fayans ve halı dösemeliydi benim oğliş bayıldı bayıldı onu sürerken ellinde temiz tekerlekleri sağlam olan varsa lütfen bana ulaşsın fotorafınıda koyuyorum nasıl bişey oldugunu görün istedim şimdiden teşekürler :)Eki Görüntüle 547167 Eki Görüntüle 547166

kullanılmış olarak mı arıyorsunuz

bu atların sıfırları 25-30 tl arasıymış netde ama dahada pahalı 50 üzerinde eğer ankarada bilen varsa nerede bulunur diye sıfır alırım kullanılmışda olabilir ama ankara tercihim kargo ünki cok masraf olur değmez okadar vermeye

cuma günü bime gelecek sallanan at ama tekerleklimi bilmiyorum bimin aktüel ürünlerine bak netten istersen

cuma günü bime gelecek sallanan at ama tekerleklimi bilmiyorum bimin aktüel ürünlerine bak netten istersen

canım çok ama çok teşekür ederim evet tam istediğim ürün bu at.... ay süpersin canım allah razı olsun senden :)))))))))

canım çok ama çok teşekür ederim evet tam istediğim ürün bu at.... ay süpersin canım allah razı olsun senden :)))))))))

canım işinin görülmesine sevindim bende kızıma alsammı diye düşünmüştüm gözüme çarptı yalnız sabah 9 da açılıyo ve aktüel ürünler kapışılıyo erken git canım:KK34:

selam kizlar bugün bim e gittim işim vardı oralarda sonra at ı sordum gelmiş bakdım hemde pilsan markası 29.90 tl ama satmadılar yarın ancak dediler arkadas vardı yanımda dediki a bende var böyle at ama bunun gibi değil bu baya kaliteliymiş dedi çok hızlı gidiyor tekerlekleri sayesinde dedi... hakkaten öyle kolay sürülüyor evde daha önce oilşim sürdüğü için biliyorum oyun yerindeb yarın hemen ilk iş bim e gidecem :)) netde pilsan en ucuzu bide kargosuz 50 de başlıyor kargo eklersek nerdeyse bimdeki 2.5 kat at parası vermiş oluruz bence kaçırmayın çocuk çok güzel vakit gecirebiliyor bu at ile benim ki bayıldı 1 saat oynadı atla oyun yerinde tabi alınca inşallah bıkmaz .))

atı aldınız mı kızlar eşim almış da daha gelmedi öğle arasına gelince bakıcaz artık güzeldir inşallah

....................

Son düzenleme:
selam kizlar bugün bim e gittim işim vardı oralarda sonra at ı sordum gelmiş bakdım hemde pilsan markası 29.90 tl ama satmadılar yarın ancak dediler arkadas vardı yanımda dediki a bende var böyle at ama bunun gibi değil bu baya kaliteliymiş dedi çok hızlı gidiyor tekerlekleri sayesinde dedi... hakkaten öyle kolay sürülüyor evde daha önce oilşim sürdüğü için biliyorum oyun yerindeb yarın hemen ilk iş bim e gidecem :)) netde pilsan en ucuzu bide kargosuz 50 de başlıyor kargo eklersek nerdeyse bimdeki 2.5 kat at parası vermiş oluruz bence kaçırmayın çocuk çok güzel vakit gecirebiliyor bu at ile benim ki bayıldı 1 saat oynadı atla oyun yerinde tabi alınca inşallah bıkmaz .))

net te o en ucuzu 50 tl olan atların bu attan bir farkı var o da ses çıkarması fiyat onun için farklı

net te o en ucuzu 50 tl olan atların bu attan bir farkı var o da ses çıkarması fiyat onun için farklı

cnm ne gibi ses cıkarmasi netdekiler müzikli anlamında mı ses çıkarıyor yoksa bim deki ucuz çünki tekerleri ses çıkarıyor açısından mi? eger tekerlek anlamındaysa ben bugün aldım gayet normal ses cıkarıyor rahatsız edici hic değil ve çok hızlı hic halıya,serflore takılmıyor oğlum çok oynadı bugün yoruldu baya :)))

cnm ne gibi ses cıkarmasi netdekiler müzikli anlamında mı ses çıkarıyor yoksa bim deki ucuz çünki tekerleri ses çıkarıyor açısından mi? eger tekerlek anlamındaysa ben bugün aldım gayet normal ses cıkarıyor rahatsız edici hic değil ve çok hızlı hic halıya,serflore takılmıyor oğlum çok oynadı bugün yoruldu baya :)))

hayır canım nette 50 tl olan atlarda müzikli ya da sesli sallanan at yazıyor. çocuk ata bindiğinde müzik çalıyormuş at kişnemesi sesi falan varmış bu özellikte çocukların çok ilgisini çekiyormuş yani bu artı özelliği sebebiyle 50 tl. bimdekinin böyle bir özelliği yok dolayısyla ederi de 30 tl dir aslında demek istedim. bu arada ben de aldım bugün 1 tane kalmıştı, 1 tane de tweety li mutfak vardı 19 tl ondan aldım ama taşıyamayacağım için parasını ödeyip orada bıraktım eşim de gecikicekmiş yarın alıcaz artık inşallah sever benimki de evde birtek onlar eksikti iyi oldu:KK66:))

Kızlar gorumcem de bımdekı o atlardan almıstı bırkac sene once.Kızı kullandı sımdı de benım kızım kullanıyor,tertemız.Sallanan kısmı cıkardık tekerleklerını suruye suruye gezıyor :)

ya benimki hiç sevmedi ilk gördüğünde sevdi falan şimdi yüzüne bile bakmıyor yarın geri vericem alırlar inşallah

ya benimki hiç sevmedi ilk gördüğünde sevdi falan şimdi yüzüne bile bakmıyor yarın geri vericem alırlar inşallah
hahahah aynen canım bende ne hevesle aldım o at ı çünki gittigimiz oyun yerlerinde deli gibi o at ın peşinde geziyordu şimdi at evde üstelik aynisi ilk bindi bütün gün şimdi bıktı bakalım ne olacak :))

hahahah aynen canım bende ne hevesle aldım o at ı çünki gittigimiz oyun yerlerinde deli gibi o at ın peşinde geziyordu şimdi at evde üstelik aynisi ilk bindi bütün gün şimdi bıktı bakalım ne olacak :))

ya da saklayıp arada çıkaralım ki cazip gelsin elinin altında olunca kıymeti olmuyor

X