Saç Bakım Ürünleri Arkadaşlar ACİL SAÇ İÇİN YARDIM :(

_bluedreams_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
5
1
25
Herkese merhaba kızlarr :) Sorum şu şekilde benim en ama en yakın arkadaşım 2 ay önce saç boyası kafasında çok fazla kaldığı için saçını yaktı..Çok uzun ve güzel saçları vardı..Ama şuan seyrekleşti ve saçı sertleşti..Anlayacağınız eski güzelliğini kaybetti..Ve çok üzgün..Bnde onun en yakın arkadaşı olarak araştırıyorum,soruşturuyorum.BİLDİĞİNİZ SAÇ GÜRLEŞTİRİCİ VE BAKIM YAĞI GİBİ ÖNEREBİLECEĞİNİZ MARKALAR VAR MI ? saçın eski yumuşaklığını ve parlaklığı getirebilecek,saçı gürleştirecek.. yorumlarınızı bekliyorum kızlar ) iyi günler dilerim .. <3

Saçi uzatıp gürlestiren çam terebenti yağı var ama o da saçı sertleştiriyor diye biliyorum. Hint yağı uzatıp gürleştiriyor ama be kullanmadım yumuşatir mi bilmem

Hindistan cevizi yağı kesin çözüm. Gece yatmadan kuru veya nemli saça sürüp şöyle tepeden toplasın saçını, tutabildiği kadar tutsun. Biraz pahalı ama (bi kavanoz 65 lira galiba ucuzları da var) çok uzun süre gidiyor. Hatta şifa niyetine çaya kahveye de 1 çay kaşığı ekleyin. Çok faydalı.

Siz kullandınız mı acaba?Yoksa duyduklarınız kadarı ile mi ... Çook teşekkür ederim inşALLAH düzelir .. :)

saçlarımı bende boya yüzünden berbat ettim. annem bana hep keçi kuyuğu gibi saçlarımın olduğunu söylerdi şimdi eser yok bazı şeyleri denedim hangisi düzeltti bilmiyorum
denediklerim=
1.soğan suyu (saçı çok yumuşak yapıyor,yumuşacıııık hhh :) +++
2.badem yağı
3.ısırgan otu (çay gibi demleyip suyunu süzüp son durulama suyu olarak kullanıyorum)+
4.papatya suyu
5.hindistan cevzi yağı ++
saçımı gürleştirip gürleştirmediği sorusuna gelirsek tam net bi cevabım yok ama saçımı onardığına eminim
:))

Belucha Kozmetik Fitoterapi ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar ve çok başarılı ürünleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…