Arkadaşlar acil cevap verin lütfen.. yumurta kaç mm olduğu zaman çatlatma iğnesi yapılmalı

asyaa9833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
147
66
İlk çocuğumda 17 ve 18 mm büyüdüğünde çatlatma yaptık ilkinde oldu. Şimdi tekrar istiyoruz doktora gittim bugün biri 17 diğeri 20 mm büyümüş. Doktor çatlatma önermedi ama ben istediğim için yazdı. Cumartesi günü yap o zaman dedi, cumartesi günü de büyük ihtimalle biri 22 23 mm olur diğeri de 20 mm olur geç mi olur çatlatma için yoksa iyi mi. Bugün doktorum yoktu başka doktor baktı yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum

benim 25mm di iğne oldugumda aşılama yaptık tuttu

eşimde varikosel var ama sperm oranı normal sperm hızı düşük çıkıyor aşılamada hızlandırıyorlar onun için yapıyorum
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Aşılama da yine çatlatma iğnesi yapılıp spermler enjekte mi ediliyor aceba ekstra bir şey yok sanırım

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Aşılama da yine çatlatma iğnesi yapılıp spermler enjekte mi ediliyor aceba ekstra bir şey yok sanırım
Bebeğimin kalbi durdu 1.ayda malesef inşallah sizin olunlu sonuclanır bidahaki ay başlıycam tekrar evet çatlatma iğnesi yapılıyor sonra sağlıklı spermler seçilip hızlandırılıyor

Bebeğimin kalbi durdu 1.ayda malesef inşallah sizin olunlu sonuclanır bidahaki ay başlıycam tekrar evet çatlatma iğnesi yapılıyor sonra sağlıklı spermler seçilip hızlandırılıyor
Çok üzüldüm umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…