canım kaç tane düşünüyosun bilmiyorum ama alahımın izniyle bende 5 yasını doldurmasına yakın inşallah ikinciyi düşünürüm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
arkadaşlar öncelikle belirteyim 4 yaşını doldurmak üzere olan bir kızım var. seneye anaokuluna gidecek. biz eşimin görevinden dolayı doğudayız bir surelığıne. 2. çocuk için kimileri henüz erken diyor. kimileri de tam zamanı. kararsızım. bebek sevmeyi çok özledim.sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. sizcede erkenmi :18:
hayırlısı olsun canım sağol hepimizin hakkında hayırlısı. bebek sevmeyi bebek kıyafetleri almayı çok özledim.
arkadaşlar öncelikle belirteyim 4 yaşını doldurmak üzere olan bir kızım var. seneye anaokuluna gidecek. biz eşimin görevinden dolayı doğudayız bir surelığıne. 2. çocuk için kimileri henüz erken diyor. kimileri de tam zamanı. kararsızım. bebek sevmeyi çok özledim.sizin tecrübelerinize ihtiyacım var. sizcede erkenmi :18:
merhaba canım beni 3 yaşında bi oğlum 8 aylık bi kızım var önce o kadar zorlandım ki oğlum kabullenemedi beni paylaşmak istemedi orada hep ağlayan bi bebek annesi sadece onunla ilgileniyo derken şimdi kardeşi ona tepki veriyo gülüyo oynuyo ne kadar mutlu eskiden hep arkadaş isterdi ora gidelim bura gidelim diye ama şimdi kardeşim uyansın oynıyalım diye bekliyo diyorum ki iyiki doğrmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?