• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar 6 gun geciktiiiim....

bende öyle düşünüyorum,tabi 2 güne adet olmazsam.Moralim çok bozuldu ama ilk kes gecikince.Neredeyse 1 yıl olacak eşimle birlkte üroloğa gitmekye karar verdik.Ben düzenli kontrollerimi yaptırıyorum bişey yok diyor doktorlar.

bende öyle düşünüyorum,tabi 2 güne adet olmazsam.Moralim çok bozuldu ama ilk kes gecikince.Neredeyse 1 yıl olacak eşimle birlkte üroloğa gitmekye karar verdik.Ben düzenli kontrollerimi yaptırıyorum bişey yok diyor doktorlar.

cnm moralini bozmak istemem ama ben geçen sene kimyasal gebelik geçirdim... beta hcg 45 lerdeyken gece kanam oldu sabah gittim beta hcg 0.7 dr. düşürmüşsün dedi... eğer kanaman yoksa yeni dolleniyo olabilir yada kimyasal gebelik geçiriyo olabilirsin... benim hcg değer aralığı 0-0.5 arası negatifti üstü oluncsa pozitif oluyo dedi dr. bazende 10. üstü olunca pozitif oluyo... seninkinde ne yaziyo.

ilginize teşekkürler,sonuç negatif 1 saat önce kanamam başladı geç olduğu içinde ağrım fazla.Hayırlısı diyelim.

Arkadaslar bende 10 gunluk gecikmeden sonra bugun adet oldum,idrar testi negatif cikinca bugun kan testi yaptiracaktim fakat gerek kalmadi...her ay agridan kivranirken bu ay hic bi sikayetim yok (cok sukur).buyuzdende neden acaba diyede dusunmekten alamiyorum kendimi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back