Merhaba arkadaslar adetim 6 gun gecikti,idrar testi yaptim fakan sonuc negatif cikti.normalde cok agrili adet gordugum icin adetimden 1gun once agrilarim basliyordu,fakat simdi ne adet belirtim var nede hamilelik...hic bukadar gecikmemisti bu yuzden biraz endiseliyim,hamile olmayi cok istiyorum,ama gecikmenin mevsim degisikligindende olabilecegini dusunuyorum,siz ne dersiniz? (Bu arada biraz istahim acikdi sanki :) )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi gunler arkadaslar adetim 12 gun gecikti test yaptim sonuc negatif cikti simdi ise kahverengi kan geldi ama varla yok arasinda acaba hamile olabilirmiyim lutfen biseler yazin
Kan testi yaptrdim cnm zaten pazartesi alicam ama anlayamiyorum simdiye kadar hicbir sikintim yoktu cocuk dusunuyoruz ama bole olmasina bir anlam veremiyorum...
Olursa eger ilk ins 6 aydir dusunuyoruz tamda sevindik eger sonuc olumsuz cikarsa cok uzulucez ondan korkuyoruz cnm
Ins saolun Allah razi olsun teskkurler sizde dua edin ins
Olursa eger ilk ins 6 aydir dusunuyoruz tamda sevindik eger sonuc olumsuz cikarsa cok uzulucez ondan korkuyoruz cnm
Ins saolun Allah razi olsun teskkurler sizde dua edin ins
Evet canim aldim negatif cikti kan testi snki sonucu beklermis gbi bide adet oldun baya kanamam var be anlamiyorum ya 12 gun sonucunda insan hamilelikten supheleniyor bundan sonra 1 ay olmasam haileyim diye sevinmicem...
Benim de adetim 6 gün geçti hiç olmazdı hamile olduğumu düşündüm idrar test negatif çıktı,beta hcg yaptırdım o da 0.07 çıktı şimdi ise karnım çok ağrıyo adet olucam sanırım ama geçikmesine bi anlam veremedimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?