• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar 6 gun geciktiiiim....

Habibe_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
4
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar adetim 6 gun gecikti,idrar testi yaptim fakan sonuc negatif cikti.normalde cok agrili adet gordugum icin adetimden 1gun once agrilarim basliyordu,fakat simdi ne adet belirtim var nede hamilelik...hic bukadar gecikmemisti bu yuzden biraz endiseliyim,hamile olmayi cok istiyorum,ama gecikmenin mevsim degisikligindende olabilecegini dusunuyorum,siz ne dersiniz? (Bu arada biraz istahim acikdi sanki :) )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar adetim 6 gun gecikti,idrar testi yaptim fakan sonuc negatif cikti.normalde cok agrili adet gordugum icin adetimden 1gun once agrilarim basliyordu,fakat simdi ne adet belirtim var nede hamilelik...hic bukadar gecikmemisti bu yuzden biraz endiseliyim,hamile olmayi cok istiyorum,ama gecikmenin mevsim degisikligindende olabilecegini dusunuyorum,siz ne dersiniz? (Bu arada biraz istahim acikdi sanki :) )

merhaba kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın eğer geç döllenme olduysa evde yapılan testte çıkmıyo

Sagolun kizlar,benimde aklimdan gecen oydu ancak biraz daha beklesem mi diye tereddut ettim,sonucu alinca tabii ki sizlerlede paylasirim ;)

Iyi gunler arkadaslar adetim 12 gun gecikti test yaptim sonuc negatif cikti simdi ise kahverengi kan geldi ama varla yok arasinda acaba hamile olabilirmiyim lutfen biseler yazin

Iyi gunler arkadaslar adetim 12 gun gecikti test yaptim sonuc negatif cikti simdi ise kahverengi kan geldi ama varla yok arasinda acaba hamile olabilirmiyim lutfen biseler yazin

cnm gebe olabilirsin, düşük yapıyo olabilirsin, kimyasal gebelikte geçiriyo olabilirsin... sen bu gece dinlen yarın bi plikiliniğe gidip kan testi yaptıren temiz sonucu alırsın... çok geçmiş olsun... sonucu haber ver olurmu

Kan testi yaptrdim cnm zaten pazartesi alicam ama anlayamiyorum simdiye kadar hicbir sikintim yoktu cocuk dusunuyoruz ama bole olmasina bir anlam veremiyorum...:(

Kan testi yaptrdim cnm zaten pazartesi alicam ama anlayamiyorum simdiye kadar hicbir sikintim yoktu cocuk dusunuyoruz ama bole olmasina bir anlam veremiyorum...:(

çok geçmiş olsun cnm ilk gebelikmi?

Olursa eger ilk ins 6 aydir dusunuyoruz tamda sevindik eger sonuc olumsuz cikarsa cok uzulucez ondan korkuyoruz cnm

hakkınızda hayırlı neyse o olsun cnm bol bol dua et ve istirahat etmeyi unutma.

Evet canim aldim negatif cikti kan testi snki sonucu beklermis gbi bide adet oldun baya kanamam var be anlamiyorum ya 12 gun sonucunda insan hamilelikten supheleniyor bundan sonra 1 ay olmasam haileyim diye sevinmicem... :(

Evet canim aldim negatif cikti kan testi snki sonucu beklermis gbi bide adet oldun baya kanamam var be anlamiyorum ya 12 gun sonucunda insan hamilelikten supheleniyor bundan sonra 1 ay olmasam haileyim diye sevinmicem... :(

cnm hamileliği fazla düşünme yani kafana takma psikolojik olarak kendini hamile hissetmissin bu yüzden gecikmen olmuş içini rahat tut allahtan hayırlısını iste ve bol bol dua et cnm.

Benim de adetim 6 gün geçti hiç olmazdı hamile olduğumu düşündüm idrar test negatif çıktı,beta hcg yaptırdım o da 0.07 çıktı şimdi ise karnım çok ağrıyo adet olucam sanırım ama geçikmesine bi anlam veremedimm.

Benim de adetim 6 gün geçti hiç olmazdı hamile olduğumu düşündüm idrar test negatif çıktı,beta hcg yaptırdım o da 0.07 çıktı şimdi ise karnım çok ağrıyo adet olucam sanırım ama geçikmesine bi anlam veremedimm.

cnm sen 2 gün sonra bi daha beta hcg yaptır.

Back