• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 3g ile internet wınn ve jet kullanan varmı ??

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.920
53
208
merhaba arkadaslar konuyu doğru yere acmısımdır umarım... wın yada jet almak istıyorum kullanan varmı ücretleri nasıl memnunmusunuz kamera vb işlemler için kc gb lık yeterli oluyorr yardımcı olursanız sevınırımmm...:1hug:

bende alıcam araştırıyorum. araştırma sonuçlarım:
vodafon hiç biyerde çekmiyor diyorlar.
türkcell çok yavaşmış ve kullanmasanda kotayı aştın diyor bisürü fatura yolluyomuş
jet türkcellden fenaymış.

ben karar veremedim. varsa kullanan yazsın bende faydalanıyım :hulya:

ama bi kere yollar faturayı yollarsaada kapttıırız bizdee napalımmmm napsam kararsızım cnm bendeeakannehir

ama bi kere yollar faturayı yollarsaada kapttıırız bizdee napalımmmm napsam kararsızım cnm bendeeakannehir

sözleşmesiz iş yapar mı gsm operatörleri zannediyorsun :) kesinlikle ilk ay ya da bi kaç ay sonra kapatamazsın kapatırsan bile ödeme yapmak zorundasın.(12 ay veya 24 ay olması gerekiyor) kota problemi çok sık yaşanıyor, o yüzden biraz daha bekle bence sınırsız çıkacak illa ki..zaten bu ara operatörler kontör olayı bitip TL ye dönecekleri için yeni bir rekabet başlayacak.

:1hug:
ben vodafone kullanıyorum çok memnunum.telefnun çektiği her yerde çekiyo. 5gb lık 55 tl.

TŞK CNM YORUM İÇİN AMA 2 YIL SÖZLESME İSTIYOR DEGILMI VODAFONE AVEA ALIYIM DIYORUM BENDE 1 YIL YA ONUN SÖZLESMESİ 5 GB LA MİSAL KAMERA İLE GÖRÜSME AYDA NE KADAR YAPIYOSUN

sözleşmesiz iş yapar mı gsm operatörleri zannediyorsun :) kesinlikle ilk ay ya da bi kaç ay sonra kapatamazsın kapatırsan bile ödeme yapmak zorundasın.(12 ay veya 24 ay olması gerekiyor) kota problemi çok sık yaşanıyor, o yüzden biraz daha bekle bence sınırsız çıkacak illa ki..zaten bu ara operatörler kontör olayı bitip TL ye dönecekleri için yeni bir rekabet başlayacak.

SINIRSIZ CIKMAZ FALAN DIYOLAR YA BUNUN OLCAGI EN FAZLA 8 GB ODA TURCELIN DIYORLARkaydirigubbakcemile3

:1hug:

TŞK CNM YORUM İÇİN AMA 2 YIL SÖZLESME İSTIYOR DEGILMI VODAFONE AVEA ALIYIM DIYORUM BENDE 1 YIL YA ONUN SÖZLESMESİ 5 GB LA MİSAL KAMERA İLE GÖRÜSME AYDA NE KADAR YAPIYOSUN

ewd canım vodafonun sözleşmesi 2 yıl. walla canım 5 gb kolay kolay bitiremezsin.ancak film izlersen biter.bizm bu ay ilk faturamız geldi 4,60 tl.ilk üç ay allahualem 4,60tl geliyo ama sanırım tam bilmiorum. bide eğer kotayı aşarsan 107 tl geliyo. 5 gb tı ister 1gb aş ister 100gb aş yinede 107 tl geliyo. bu bnm bildiğim kadarı. yardım ettiysem ne mutlu.

kızlar jetimi değiştirmeyı düşünuyorum kota gecmedıgım halde kota gecmısınız diyerek 107 tl fatura cıkartmıslarr sürekli kesinti yasıyorum:25:yardım edin kullananlarr:27:

Back