Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 30+4 haftalik hamileyim midem cok yanıyor bende elmalı soda iciyorum sade kesinlikle icemiyorum sizce bebege bir zararı olur mu?
Çok büyük zararı olmayabilir ama ne de olsa içinde bir sürü katkı maddesi var, onun yerine sade sodayı meyveyle tatlandırsanız içiniz daha rahat etmez mi?
Seker yuklemis oluyorsunuz.. coladan tek farki icinde kafein olmamasi. Talcid mide yanmanizi alir.. naneli oldugu icin tiksinmezsiniz belki cignerken rahatlatabilir
Benim mide yanmam çok erken başladı maalesef. Sodayı arkadaşın dediği gibi icine meyve koyarak icebilirsiniz. Ben bir kac limon kesip atıyorum öyle iciyordum. Birde şekerli sakız çiğne beni çok rahatlatıyor
Benim mide yanmam çok erken başladı maalesef. Sodayı arkadaşın dediği gibi icine meyve koyarak icebilirsiniz. Ben bir kac limon kesip atıyorum öyle iciyordum. Birde şekerli sakız çiğne beni çok rahatlatıyor
Seker yuklemis oluyorsunuz.. coladan tek farki icinde kafein olmamasi. Talcid mide yanmanizi alir.. naneli oldugu icin tiksinmezsiniz belki cignerken rahatlatabilir
Çok büyük zararı olmayabilir ama ne de olsa içinde bir sürü katkı maddesi var, onun yerine sade sodayı meyveyle tatlandırsanız içiniz daha rahat etmez mi?
Gaviscon advence deneyebilirsin 10tl flndi sanirim fiyati uygun. Ilac icmem diyosan karbonatli su cok etkili ben 30dan sonra ilac karbonatli su karisik gittim. Ama yine de doktoruna danis bunu bayagi rahatlatmisti beni
30. Hafta bitmiş hala mı yanıyor bende 24 civarı azalmıştı, kızartma yağlı tatlı ve hamırişini komple çıkarmıştım, haa bi de yopurt süt ayranı. Bu hareketimden sonra yanma son bulmuştu, elmalı soda nın zararını düşüneceğine bence bulantına farklı çareler arasan eminim elmalı soda da geçirmiyordur da oyalıyordur sdce