Arkadaşlar 23 haftalarda bebeğiniz kaç gram?

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
40
bugün doktora gittim bebeğim önd egidiyomuş 22+4 günlük 600 gr çokmu iri bebek olucak acaba boyuda baya uzun dedi ama karnımda hiç belli omuyo internete baktım 23 haftalık 455 gr benim baya fark var arada bakalım ileride nasıl oluca irir olursa nasıl doğuracam diyorum allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

23.haftayı bilmiyrm ama benim 21+6 da 350 gramdı.seninki maşallah baya iyi.

Hergün yumurta yedin mi?Neler yemeye dikkat ediyorsun :)yazarsan sevirim...Allah tamamına erdirsin...

benimde öyleydi
şuanda 33 haftada 2500 kilo 3 hafta ileride gidiyor
muhtemelen seninde toplu bebik olacak

25 haftalıkken 560 gr.mış...şimdi 37+1 deyiz 3000 in üstünde olması lazım en son 1 hafta önce 3000 di.

Benim bebeğim 23+5 de 561 gramdı.Maşallah bebişin çok iyi

evet canım hergün yumurta yiyom bir tane bol peynir arada kaşar peyniri bir haftadır tayin pekmez yiyom belki onlar yaptı balıkta 2 günde bir yiyom ama süt içemiyom yoğurtla karşılıyom onuda hayırlısı olsun ama karnım fazla çıkmadı belki iç karnım geniştir.

cnm yaa ne güzel işte tombiş bi bebeğin olacak maşallah diyelim nazarımız değmesin bende 20 haftalık hamileyim ama 19 haftalıkken bebeğim daha 256 grdı.çok zayıf benimkide.sen nasıl besleniyosun bebişin nasıl böle kilo aldı merak ediyorum.bide benim erken doğum riskim var hızlı bi şekilde kilo aldırmam lazım oğluşuma.

canım birşey yapmadım normal yiyorum hergün 1 yumurta yiyom tayin pekmez ye canım pekmez kilo aldırıyomuş bebeğe balıkta ii ben bol bol yemeğe çalışıyom belki yediğim yarıyordum öle diyolar çok kilo almadım bebeğe gidiyo demek yediklerim değişiyo kişiye göre canım takma kafana son aylarda daha çok alıyo diyolar yat son aylarda daha çok alırmış gece yatarken süt iç oda yarıyomuş ben yapmıyomda süt içemiyom zorla işte buralar saleple beraber geceleri içiyom sıcak içimi ısıtıyo hem sende dene canım

Salep kilo aldırır bebeeğe iidir boza için bide bol bol baklagil ve balık ayrıca ıspanak keçiboynuzu pekmezi ceviz fındık badem kuru incir kayısı bunlarda aklınızda olsun arkadaşlar hangisini seviyorsanız onlardan yiyin bol bol

ablam 24.haftada 760 gr mış bebek. ama ilk bebeği de onun 4250 doğdu. 2. bebeği d eiri olacak demek.
ben 20+4 teyim. bebişim 369 gr mış. normal mi acaba?

canim benim bebek 26 haftalikken 1000 gr olmus dedi doktor

birileriyle paylasmistim 26 haftada daha 1 kilocukmu bebegin demislerdi

yarin yine kontrolum var bakalim ne kadar olmus bebisim ,doktora sorucam iyi mi kilosu diye

benimde bebeğim 23 haftalık ve kilosunun 640 gr olduğunu söledi haftasına göre ilerdeymiş ama benimde hiç karnım yok neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…