Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 11 haftalık iken bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu?
- Konu Sahibi Gizem3401
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet cinsiyet belirleme hamile anneler hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
Kimse yokmuuu kizlarrrKızlar bebeğiniz 11 haftalık iken cinsiyeti belli oldumu tecrübeli anneler lütfen yazarmisiniz
Cinsiyeti neydi acaba merak ediyorumBenim 11 de erken bişey diyemem henüz dedi 15 de söyledi sonra 21 de ayrıntılıda biz sormadan söyleyince kesin emin olduk
2 kızım var Allaha şükürler olsun 1 tane de oğlumuz olsun istiyorum genelde erkek erken gösterir derler o yüzden merak ediyorum15. Haftada öğrendik daha öncesinde söylenmedi.
- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
İnşallah gönlünüze göre olur. Erkek bilemiyorum benim kız cinsiyetten bagimsiz olarak doktorum 15.hafta oncesinde cinsel organına hiç bakmadığını yanılma olacağını söylemişti2 kızım var Allaha şükürler olsun 1 tane de oğlumuz olsun istiyorum genelde erkek erken gösterir derler o yüzden merak ediyorum
Aslında haklılarİnşallah gönlünüze göre olur. Erkek bilemiyorum benim kız cinsiyetten bagimsiz olarak doktorum 15.hafta oncesinde cinsel organına hiç bakmadığını yanılma olacağını söylemişti
İnşallah gönlünüze göre olur. Erkek bilemiyorum benim kız cinsiyetten bagimsiz olarak doktorum 15.hafta oncesinde cinsel organına hiç bakmadığını yanılma olacağını söylemişti
Aminn inşaallah hayırlısı olsunAslında haklılar
Aslında en iyisi 14. Hafta işte sabırsızlıkBiz 12 yada 13. haftada öğrenmiştik cinsiyetini
Cinsiyeti neydi acaba12de %90 dedi 16da netleşti tamamen
- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
İnşaallah cnmAllah nasip ederse yarin Dr gidiyorum 13.haftadayim inşallah cinsiyetini de öğrenirim
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
KızCinsiyeti neydi acaba
Erkek cabuk gösteriyor kendini Allah size bağışlasin CnmBen 12.haftada oğlum olacağını cok net öğrendim Kizim da 16.da belli olmuştu
İki gebeliğimde de erken öğrendim ilkinde 11 hafta da %95 kız alışverişe başla dedi 16 hafta da erkek olduğunu öğrendik ikinci de 12 hafta da iki dr da kız dedi cinsiyet partisi bile yaptık 14 hafta da erkek olduğunu öğrendik.Rabbim gönlünüzdeki geceni hayırlı şekilde nasip etsin insallah
Ayy ne kadar ilginç 2 sinde de aynı sekilde sağlıklı olsunlar gerisi boş Amin ınsalh hakkımız da hayırlısı olsun Tskr ederimİki gebeliğimde de erken öğrendim ilkinde 11 hafta da %95 kız alışverişe başla dedi 16 hafta da erkek olduğunu öğrendik ikinci de 12 hafta da iki dr da kız dedi cinsiyet partisi bile yaptık 14 hafta da erkek olduğunu öğrendik.Rabbim gönlünüzdeki geceni hayırlı şekilde nasip etsin insallah