- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi ececansuece
-
Neyi anladı ki zatenB
Bn anlamadım konu sahibi hiç anlamaz
Kız valla çabaladım kendimi yırttım resmen ama anladı çabam boşa gitmediŞuraya dönme kelimesinin ne anlamda kullanıldığını anlamayan bir konu sahibini çizelim.
Şuraya da açıklamak için yırtınan zavallı kk üyelerini..
ayayOhhh şükür anladın
gece gece beni güldürmeyin yaB
Bn anlamadım konu sahibi hiç anlamaz
birazcık etkili oldu benzemekmiş anladımK
Kız valla çabaladım kendimi yırttım resmen ama anladı çabam boşa gitmedi
Dönmüşsünü anladı ama ayıp oluyoNeyi anladı ki zaten
Bi zahmet artıkbirazcık etkili oldu benzemekmiş anladım
Hanımefendi anlıyorum obsesifsiniz ve çevrenizde birileri birşey söyleyince takıntı yapıyorsunuz, anlayışta göstermeye çalışıyorum ama rica ediyorum artık uyarılarımızı dikkat alın, sorununuzu tam olarak bir seferde anlatın üyeler yorumlasınlar ve ayrıca lütfen konularınızı doğru bölümlere açın.takıntı hastasıyım zaten gıcık oldum yasayamaz oldum ga nefret ediyorum bu insanalrdan.dönmüşsün ne demek ya kelime anlamı?
k ikisi arasımda kararsız kaldım bir derdim vardı yani bu bir dertti benim için bir daha psikolojide mi acayim ne farkeder anlamadımki tmmHanımefendi anlıyorum obsesifsiniz ve çevrenizde birileri birşey söyleyince takıntı yapıyorsunuz, anlayışta göstermeye çalışıyorum ama rica ediyorum artık uyarılarımızı dikkat alın, sorununuzu tam olarak bir seferde anlatın üyeler yorumlasınlar ve ayrıca lütfen konularınızı doğru bölümlere açın.
Farkındaysanız çevrenizde size söylenen sözleri takıntı haline getirme, OKB hastalığınız var, öncelikle sitenin psikoloji bölümünde okb rahatsızlığı üzerine konu açıp tavsiye almanızı öneriyorum naçizane, tüm bu sorunlarınızı ancak bu şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.
Mesela okb için bir tedavi görüyor musunuz? Uzun zamandır mı okb hastasısınız?
Şu topiği de okumanızı tavsiye ederim, sizle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar belki size yol gösterirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nti-hastaligi-bilgi-ve-paylasim-alani.914531/
Açtığınız konu içeriklerinin hepsinin ana teması yaşadığınız takıntı hastalığınızla alakalı, ikiz gibi benzemek, göz şekli vb üzerine sorduğunuz her soru okb hastalığınızdan kaynaklanıyor.i
k ikisi arasımda kararsız kaldım bir derdim vardı yani bu bir dertti benim için bir daha psikolojide mi acayim ne farkeder anlamadımki tmm
Mune cevabını bekliyoruz arkadaşai
k ikisi arasımda kararsız kaldım bir derdim vardı yani bu bir dertti benim için bir daha psikolojide mi acayim ne farkeder anlamadımki tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?