• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslalar bana birine dönmüşsün diye bir eleştiri geldi ve benim psikolojim bozuldu ?

takıntı hastasıyım zaten gıcık oldum yasayamaz oldum ga nefret ediyorum bu insanalrdan.dönmüşsün ne demek ya kelime anlamı?
Hanımefendi anlıyorum obsesifsiniz ve çevrenizde birileri birşey söyleyince takıntı yapıyorsunuz, anlayışta göstermeye çalışıyorum ama rica ediyorum artık uyarılarımızı dikkat alın, sorununuzu tam olarak bir seferde anlatın üyeler yorumlasınlar ve ayrıca lütfen konularınızı doğru bölümlere açın.

Farkındaysanız çevrenizde size söylenen sözleri takıntı haline getirme, OKB hastalığınız var, öncelikle sitenin psikoloji bölümünde okb rahatsızlığı üzerine konu açıp tavsiye almanızı öneriyorum naçizane, tüm bu sorunlarınızı ancak bu şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.

Mesela okb için bir tedavi görüyor musunuz? Uzun zamandır mı okb hastasısınız?

Şu topiği de okumanızı tavsiye ederim, sizle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar belki size yol gösterirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nti-hastaligi-bilgi-ve-paylasim-alani.914531/

Son düzenleme:
i
Hanımefendi anlıyorum obsesifsiniz ve çevrenizde birileri birşey söyleyince takıntı yapıyorsunuz, anlayışta göstermeye çalışıyorum ama rica ediyorum artık uyarılarımızı dikkat alın, sorununuzu tam olarak bir seferde anlatın üyeler yorumlasınlar ve ayrıca lütfen konularınızı doğru bölümlere açın.

Farkındaysanız çevrenizde size söylenen sözleri takıntı haline getirme, OKB hastalığınız var, öncelikle sitenin psikoloji bölümünde okb rahatsızlığı üzerine konu açıp tavsiye almanızı öneriyorum naçizane, tüm bu sorunlarınızı ancak bu şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.

Mesela okb için bir tedavi görüyor musunuz? Uzun zamandır mı okb hastasısınız?

Şu topiği de okumanızı tavsiye ederim, sizle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar belki size yol gösterirler.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nti-hastaligi-bilgi-ve-paylasim-alani.914531/
k ikisi arasımda kararsız kaldım bir derdim vardı yani bu bir dertti benim için bir daha psikolojide mi acayim ne farkeder anlamadımki tmm

i

k ikisi arasımda kararsız kaldım bir derdim vardı yani bu bir dertti benim için bir daha psikolojide mi acayim ne farkeder anlamadımki tmm
Açtığınız konu içeriklerinin hepsinin ana teması yaşadığınız takıntı hastalığınızla alakalı, ikiz gibi benzemek, göz şekli vb üzerine sorduğunuz her soru okb hastalığınızdan kaynaklanıyor.
Bende size hem kuralları hatırlatıyorum hemde belki haddim değil ama hastalığınızla alakalı bir konu açın ki tüm bu takıntılarınızla ilgili bir çözüm geliştirebilin diye yol göstermeye çalışıyorum.
Farkı açtığınız konularda içerik yok, neyi neden takıntı yaptığınız vb yok, üyelerde fikir sahibi olmadıkları için yorumlayamıyor, kısır döngü yaşanıyor, sizde açıklamak yerine evet aynen, tam o dediğiniz gibi kısa cevaplar verip tahmin etmeye çalışmalarını bekliyorsunuz, sitede konular böyle yürümez, ilerlemez, üstelik kurallar var, kurallara da uymak gerekiyor.

Benim de başım döndü artık...
Hala neye dönmüş demiş anlamadım..
En kötüsü gaylere dönmüşsün demek oysa bile kişi kişinin aynasıdır kelimenin değil gerçeklerin üzerinde durmalısın

Beni güldürdünüz, demiş en son.
Güldüyse geçmiştir.
Gülmek, takıntının geçtiğini gösterir:)

benım anlamadığım siz DÖNMÜŞSÜN kelimesinin kullanılmasına mı gıcık oldunuz? kelime takıntısı ne demek yani dönmüşsün diyince ne oluyor anlamadım ?

100 kişi yorum yapmış hepsi de taktığın kelimenin anlamını aynı olarak açıklamış ve sen ısrarla ne demek istedi diyorsun. Sana bir şey diyeyim mi senin insanlarla dalga geçmek gibi bir hastalığın var. İnsanlar burada dertlenip hastalıklarına destek arıyor ve sen o insanların duygularını düşüncelerini ve iyi niyetlerini sömürüyorsun. Allah akıl fikir versin bu arada hepimizden akıllısın bence. Bahsettiğin gibi bit hastalığın olduğuna inanmıyorum.

Dönmüşsün demiş miş miş. Sende dönme o zaman!

Back